2777
2789
عنوان

گربه همسایه

124 بازدید | 21 پست

سلام دوستان .یک هفته س، یه بچه گربه اومده جلو خونمون .خونه ما هم زیر زمینه حیاطم نداریم .هال و یه اتاقه اصلا محیط و شرایط نگه داری گربه را ندارم .این کوچولو هم اومده جلو در تا درو باز میکنم میاد تو خونه .همگناه داره هم من شرایطش ندارم نگهش دارم .دلمم براش میسوزه .

لینک کانال سلامتیhttps://eitaa.com/joinchat/1993212918Cdd06830b27

عزیزم کدوم شهری؟

من قانون جذب رو باور کردم و نتیجه دیدم ازش.خدای خوبم شکرت.⁦⁦(。◕‿◕。)🌞 بیایم به طبیعت و حیوونا احترام بذاریم اون ها هم حقوقی دارن که باید محترم شمرده بشه بخدا سگ و گربه تو خیابون دشمن خونی ما نیستن چی میشه اگه باقی مونده غذامون همونایی که به درد خوردن خودمون یا انسان دیگه ای نمیخوره رو یه گوشه بذاریم تا وعده غذایی یکی از مخلوقات خدا بشه؟؟؟؟ من فمینیست هستم ولی منطقی.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند.مخالف صددرصد کودک همسری و کودک مادری. هر چه کنی به خود کنی/گر همه نیک و بد کنی  زمین گرده (کارما)...............

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یک جا براش درست کن تا یکم بزرگ بشه تو حیاط بمونه نزار تو خونه بیاد خوب نیست

آروم آروم💃اومد بارون💧🌧☔شدیم عاشق💑😍زدیم بیرون👫🌂اومد نم نم🌧🌧نشست شبنم💧💃 رو موهامون💃رو موهامون🥰❤😍

حیاط ندارم .خونه مون زیر زمین مغازه مونه .درست جلو بلواره ..

پایین پله مون براش یه جعبه گذاستم توشم یه تکه پارچه گذاشتم .روزه غذا هم براش میذارم .ولی میخواد بیاد تو همش داره میو میو میکنه پشت در....دلم براش میسوزه

یزد

ای بابا خیلی دوریم گلم وگرنه من رو تخم چشمام نگهش میداشتم حالا هم میتونی توی این پیج های حامی حیوانات آگهی کنی پیشی کوچولو تا یه خانواده مهربون پیدا کنه😻

من قانون جذب رو باور کردم و نتیجه دیدم ازش.خدای خوبم شکرت.⁦⁦(。◕‿◕。)🌞 بیایم به طبیعت و حیوونا احترام بذاریم اون ها هم حقوقی دارن که باید محترم شمرده بشه بخدا سگ و گربه تو خیابون دشمن خونی ما نیستن چی میشه اگه باقی مونده غذامون همونایی که به درد خوردن خودمون یا انسان دیگه ای نمیخوره رو یه گوشه بذاریم تا وعده غذایی یکی از مخلوقات خدا بشه؟؟؟؟ من فمینیست هستم ولی منطقی.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند.مخالف صددرصد کودک همسری و کودک مادری. هر چه کنی به خود کنی/گر همه نیک و بد کنی  زمین گرده (کارما)...............
ای بابا خیلی دوریم گلم وگرنه من رو تخم چشمام نگهش میداشتم حالا هم میتونی توی این پیج های حامی حیوانا ...

ممنون ایده خوبیه .الان اگهیش میکنم .امیدوارم ی صاحب مهربون .پیدا کنه .که شرایط نگهداریشم داشته باشه

ممنون ایده خوبیه .الان اگهیش میکنم .امیدوارم ی صاحب مهربون .پیدا کنه .که شرایط نگهداریشم داشته باشه

انشالله...مرسی که قلب مهربونی داری و بی تفاوت از کنار یک موجود زنده ی کوچولو گذر نکردی...انشالله خدا ضد برابر مهربونی رو تلافی کنه

حیاط ندارم .خونه مون زیر زمین مغازه مونه .درست جلو بلواره ..

پس به کسی بده حیاط داشته باشه به کسی ولی اگه خیلی کوچیک نیست بزار تو کوچه بمونه اینقدر کوچه خیابون شهر ما گربه هستن دارن آزاد زندگی میکنن از پس خودشون هم بر میان

آروم آروم💃اومد بارون💧🌧☔شدیم عاشق💑😍زدیم بیرون👫🌂اومد نم نم🌧🌧نشست شبنم💧💃 رو موهامون💃رو موهامون🥰❤😍