2777
2789
😐😐بعد سی سال واسع مرداس خانما فرق می کنه😐

زن ۳۰

مرد ۳۵

لعنت خدا بر کسایی که یزید ترامپ رای دادن لعنت خدا بر کسایی که با ایران اینکارو کردن لعنت خدا بر کسایی که تزویر رو نشناختن و به اون یزید ترامپ رای دادن لعنت بر جاهل و جهالت لعنت لعنت لعنت لعنت بهشون که ما رو به این فلاکت انداختن بخاطر چند گرم پارچه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قطعا اینطور نیست شاید یکی خودش بخواد ازدواج کنه

بی عقل هاشون اره

ولی دخترای عاقل و از خونواده های بافرهنگ تو این سن اصلا به ازدواج فکر نمیکنن

🌜 بانوی ماه در دل عالیجناب شب 🌌

زیر ۲۵ کلا زوده ۱۹ هم که کلا زوده خونواده های فقیر و گداگشنه معمولا دختر رو ۱۹ سالگی شوهر میدن که یه ...

25 برای ازدواج زوده ولی برای دوستی و اینا نه مشکلی نداره لابد ؟؟؟

زیر ۲۵ کلا زوده ۱۹ هم که کلا زوده خونواده های فقیر و گداگشنه معمولا دختر رو ۱۹ سالگی شوهر میدن که یه ...

دل نشکونیم حالا فرض کنیم از نداری بدن لازم ما بگیم گداگشنه؟؟ ن عزیزم اولا هرچیزی آدم نباید به زبون بیاره

دوما خیلی از دخترا ازدواجین مث بعضی از پسرا

زیر نظر مشاور پیش از ازدواج اگر تصمیم بگیری و طرفت آدم حسابی باشه نه اصلا زود نیست

ولی پیش شرط های ازدواج سالم رو باید بدونی

اولا آموزش دیدن برای مدیریت روابط که البته سی سالت هم بود باید آموزش ببینی و وارد ازدواج بشی

دوما مشخص و واضح بودن ارزش هات یعنی الان بدونی که تکلیفت با زندگیت چیه دلت میخوای به چی تبدیل بشی میخوای از خودت چه اثری توی این دنیا بذاری و انتخابت متناسب با ارزش هات باشه

کسی رو انتخاب کنی که اون هم پر پروازت باشه و برای رشد بهت کمک کنه

سوما کسی رو انتخاب کنی که اونم اهل آموزش دیدن و مشاوره رفتن باشه اینطوری هر جا که نتونستید بحران های زندگی رو مدیریت کنید کمک بیرونی عاقل رو داشته باشید کسی رو انتخاب نکنی که بگه من خودم به مشاور ها درس میدم و از این خزعبلات

مهم ترین نکته اینه که نیای اینجا مشاوره بگیری

واقعیت اینه که اینجا خیلیا متاسفانه زندگی سالمی تشکیل ندادن یا انتخاب هاشون هورمونی بوده و آگاهانه نبوده یا کلا تعامل سالم ایجاد کردن بلد نیستن و خب با همون ذهنیت ناسالم نظر میدن کمک فکری نیاز داری مشاوره برو تمام

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

هی اینطور میگین دخترا صبر میکنن

خواستگار خوبشون رد میکنن

به سن 27،8سالگیه میرسن

80درصد خاستگارهای خوب از دست میدن

انتخاب هاشون محدود تر و کمرنگ تر میشه

داستان عشق اولم ، تو تاپیک هست هیچ کدوم از رمانها و قصه ها تخیلی نیستن، واقعی هستن مثل بامداد خمار💔تو را چه کسی اسراف میکند درحالی که من به ذره ذره تو محتاجم🌹🌹❌💕

این سن هم زیاده دیگه ذوق شوقی برا ازدواج و بچه داری نیست مخصوصا برا آقایون

به هر حال هر کسی نظری داره

ممکنه شما دوست داشته باشید زودتر ازدواج کنید اما من معتقدم بهترین سن بین ۳۰ الی ۳۵ سال باشه

لعنت خدا بر کسایی که یزید ترامپ رای دادن لعنت خدا بر کسایی که با ایران اینکارو کردن لعنت خدا بر کسایی که تزویر رو نشناختن و به اون یزید ترامپ رای دادن لعنت بر جاهل و جهالت لعنت لعنت لعنت لعنت بهشون که ما رو به این فلاکت انداختن بخاطر چند گرم پارچه 

عزیزم خیلی تند رفتی فقیر و گدا گشنه حرف درستی نیست

پولداراشم میتونن خسیس و گداشته باشن