2777
2789
عنوان

چقدر پول درآوردن سخته

| مشاهده متن کامل بحث + 134 بازدید | 21 پست
مهم نیس باور کن من متاهلم

😂😂 بخدا شوهر پیرم خوب نیستا به همین بی پول جوون راضی باش

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سراغ داری؟

نه بابا شوهر کجا بودد

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

شوهر بی پول پیرت میکنه

شوهرر پیر خوبه به چه دردی میخوره فقط پولش خوبه احتمالا زیادم نوه هم داره

شوهرر پیر خوبه به چه دردی میخوره فقط پولش خوبه احتمالا زیادم نوه هم داره

پولاتو برمیداری با دوستان میری کافه و اینور اونور با خانوادت والا راضی بودم شوهرم 60سللش میبود ولی ماشین داشتم و خونه و کلی طلا و پول

کاربری دست دو تا دوسته🙏

پولاتو برمیداری با دوستان میری کافه و اینور اونور با خانوادت والا راضی بودم شوهرم 60سللش میبود ولی م ...

واییی من چندشم میشه