2777
2789
عنوان

به نظرتون واسه قبول شدن دیگه دیر شده😭

| مشاهده متن کامل بحث + 287 بازدید | 28 پست
بخون هر چقدر در توانته واقعا بعد از دانشگاه ک قبول شدی سختیا به چشت نمیاد دغدغه هات فرق میکنن اون مو ...

ای قربون دهنت پشتیبانم همیشه میگه به یه دختر ازمهرتا اسفند گفتم دیر نیست بخون نخوند هی گفت دیر اسفند به خودش میاد میخونه مهندسی کامپیوتر روزانه قبول میشه تیپ 1

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ببین عزیزم کیفیت خوندن مهمهشاید ۲۰ تست تو ارزشش خیلیبیشتر کسی باشه ک روزی ۱۰۰ تست میزنه

اخه همه میگن برای بالا بردن درصد فقط باید تست زیاد زد من واسه زیست ۶۲ زدم شد ۱۳ درصد البته یه روز بقیه روز هارو به طور مستمر نزدم شیمی با اینکه خیلی ایراد دارم توش و تست شاید تو هفته ۱۰ تا زدم شد ۲۰ درصد نمیدونم چیکار کنم استمرار داشته باشم😔

قند روزهای تلخ منیmbm🌝

دمش گرم . کلا نباید دنبال نتیجه بود تلاش بکن یه چیزی میشه دیگه

اره منم امسال با همین روال دارم میرم نتیجه هم میگیرم هروقت میگم نه من باید این رشته رو قبول شم به خودم میام میگم ول کن اخرشو الانو بچسب

میتونید منم این وسط راهنمایی کنید؟

برای روانشناسی از تجربی برم یا انسانی؟

میخواستم برم انسانی گفتن از تجربی راحت تره رفتن بهش معدلت بالا باشه تو کنکور کم هم بزنی قبولی ولی تو انسانی رشته تاپ هست سخته