dokhtrroyaiii مدیر استارتر عضویت: 1403/02/28 تعداد پست: 7076 عنوان موقع خرید خونه به چیا دقت کنیم 72 بازدید | 7 پست چیا رو شرط کنم ؟؟؟ چیا رو خوب نگاه کنم ؟؟ یا تست کنم ؟؟ یه خونه دیدم خوبه فقط هود و گاز رو میزی نداره و شیشه بیرون اشم ترک داره پنجره اش دستگیره در حمام ام شکسته باید از مبلغ کل کم کنیم یا نه ؟؟؟ هر کس هر نکته ای تو خرید خونه میدونه بگه هرچه در جستن آنی ،آنی دیروز | 17:43 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
2199 عضویت: 1401/01/30 تعداد پست: 2655 نورگیر بودن خونهاینکه صدای همسایه کناری به خونه شما میرسه یا نه بعضی خونه ها انگار همسایه تو خونه خود آدم داره زندگی میکنه اینقدر که صداشون میاد
hosna92 عضویت: 1396/09/09 تعداد پست: 26086 اینا که زیاد مهم نیست منطقه وهمسایه ها خیلی مهمه و اینکه مثلا برق کشی و لوله کشی آب اساسی باشه مصالح ساختمانی خوب به کار رفته باشه نورگیر باشه سیستم فاضلاب اساسی باشه از لحاظ سند وشهرداري هم گیر نداشته باشه. اتفاقا هم درس بخونین هم کار کنید .قبول دارم سخته ولی بیسوادی بی پولی و نداشتن جایگاه اجتماعی خيلی سخت تره ✔️
مادرشصتی عضویت: 1403/08/01 تعداد پست: 385 اول منطقه خیلی مهمه. دوم آشپزخونه وکابینت وکمد دیواری بزرگ وجادار باشن با خدا باش و پادشاهی کن❤
hildajoni عضویت: 1401/09/29 تعداد پست: 1342 با این اخلاق قطعا معامله میکنی جانم حالا هر روزم این تاپیکو میزنه ها فکر کن