2777
2789
عنوان

حرف بزنید🫠

| مشاهده متن کامل بحث + 669 بازدید | 167 پست
من واقعا نمیخواستم دیگه آشتی کنم چون چندباری فقط خودش علکی بهونه آورد قهر کرد فقط ما میرفتیم ازش عذر ...

اره دقیقا دو مورد از ویژگی هاش رو نام بردین

مغرور بودن و زود قهر کردن

الان میفهمم چرا سمت اروین نمیره

میدونین چیه خودخواهی خیلی بده همیشه از آدم های مغرور بدم میومد آخه همه مون ادمیم

چه فرقی داریم که بخواهیم بابتش مغرور بشیم ؟

شکست دادن یک حریف ضعیف مشکل نیست: مشکل این است که وقتی به خوبی شما یا بهتر از شما است او را شکست دهید.”رابرت نیلند”

اره دقیقا دو مورد از ویژگی هاش رو نام بردین مغرور بودن و زود قهر کردن الان میفهمم چرا سمت اروین نمیر ...

واقعا نتونستم درکش کنم حرف منم همینه فقط زود قهر کردن رو بلد بود

برای همین دیگه جلودار نشدم و رفتم سمت اکیپ خودمون

[ نیازی ندارم لباس های فلان مارک بپوشم و عطرهای فلان مارک بزنم و خانه ام فلان جای شهر باشد ، همین که گوشه ی یک باغ کوچک ، اتاقی رو به آفتاب داشته باشم برایم کافیست من با کتاب ها و موسیقی ام ، من با همین پنجره ی ساده ی رو به آفتاب ، خوشبختم ᴗ.ᴗ #دلی🩷✨️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا نتونستم درکش کنم حرف منم همینه فقط زود قهر کردن رو بلد بودبرای همین دیگه جلودار نشدم و رفتم سم ...

درسته قهر کردن هم بده اونم پی در پی

شور همه چیز رو در آورده

شکست دادن یک حریف ضعیف مشکل نیست: مشکل این است که وقتی به خوبی شما یا بهتر از شما است او را شکست دهید.”رابرت نیلند”

درسته قهر کردن هم بده اونم پی در پی شور همه چیز رو در آورده

😂واقعا خیلی اذیت کنندست منم چندباری باهاش قهر کردم ولی زود آشتی میکردم نه اینکه یه روز کامل بگذره بعد حرف بزنم ما از خیلی وقته باهم در ارتباطیم

[ نیازی ندارم لباس های فلان مارک بپوشم و عطرهای فلان مارک بزنم و خانه ام فلان جای شهر باشد ، همین که گوشه ی یک باغ کوچک ، اتاقی رو به آفتاب داشته باشم برایم کافیست من با کتاب ها و موسیقی ام ، من با همین پنجره ی ساده ی رو به آفتاب ، خوشبختم ᴗ.ᴗ #دلی🩷✨️

😂واقعا خیلی اذیت کنندست منم چندباری باهاش قهر کردم ولی زود آشتی میکردم نه اینکه یه روز کامل بگذره ب ...

میدونم درسته قبلاً اکیپ هاتون رو دیدم

😂واقعا خیلی اذیت کنندست منم چندباری باهاش قهر کردم ولی زود آشتی میکردم نه اینکه یه روز کامل بگذره ب ...

میگم خودش قهر میکرد چقدر طول میکشید ؟

سر چی قهر میکرد ؟

میدونم درسته قبلاً اکیپ هاتون رو دیدم

فقط دوستی چندماهمونو خراب کرد از صبح تا شب تو گپ بودیم فقط حرف میزدیم ولی خیلی حال میداد از طرفی هم بعضیا مثلا تاپیک میزدن چرا اینا الان این همه پست میزارن پربازدید میکنن از طرفی هم به خاطر تاپیکای مردم خیلی ناراحت شدم سعی کردم چند ماهی نباشم تا نی نی سایت به روال برگرده

فقط دوستی چندماهمونو خراب کرد از صبح تا شب تو گپ بودیم فقط حرف میزدیم ولی خیلی حال میداد از طرفی هم ...

درسته ولی این کاربر های فضول نی نی سایت فقط

من بخاطر دلایلی با شب بیدار موندن موافق نیستم ولی

این خوبه که حرف میزدین

منم سعی میکردم کمتر بیام سایت اما یکی دونفر هستن که بخاطر شون نرفتم

میگم خودش قهر میکرد چقدر طول میکشید ؟سر چی قهر میکرد ؟

والا حالا بستگی به حالش داشت که کی باشه مثلا بعضی وقت ها ۵ روز بعضی وقت ها ۱ روز کامل بعضی وقت ها یه هفته ای واقعا خیلی آزار روم بود بعد ما مثلا آرزو نمیومد تو تاپیکا میگفتیم میخندیدیم باهم بعد میومد میگفت که از کسی که پشت سرم حرف بزنه و بخنده بدم میاد من میخوام فقط جلو روم با من شوخی کنید نه پشتم بعد هرچقدرم بهش میگفتم آرزو به خدا دارم شوخی میکنم یه خدا داریم شوخی میکنیم قبول نمیکرد باید نازشو میکشیدیم تا میومد حالا اونم تاکی واقعیت من اونو بیشتر از دوستام دوست داشتم ولی دیگه نیست مهم نیست🫠

درسته ولی این کاربر های فضول نی نی سایت فقطمن بخاطر دلایلی با شب بیدار موندن موافق نیستم ولیاین خوبه ...

ما تا صبح حرف میزدیم🤣🤣🤣🤣خیلی سم بود

والا حالا بستگی به حالش داشت که کی باشه مثلا بعضی وقت ها ۵ روز بعضی وقت ها ۱ روز کامل بعضی وقت ها یه ...

درسته عجب آدمیه ها

پس کینه هم به دل میگیره

ولی خب درسته هربار که قهر میکنه اروین باید نازشو میکشید میگفت دیگه خسته شدم

واقعا خیلی بده الان من باشم وقتی میبینم طرف مقابلم تو هدایت دلم نمیاد اینجوری عذاب بکشه

درسته عجب آدمیه ها پس کینه هم به دل میگیره ولی خب درسته هربار که قهر میکنه اروین باید نازشو میکشید م ...

😣خیلی بد بود اخلاق و خلق و خویش همش اذیت میشدم

😣خیلی بد بود اخلاق و خلق و خویش همش اذیت میشدم

اره خیلی بده با همچین آدمایی دوست باشه آدم

اره خیلی بده با همچین آدمایی دوست باشه آدم

من واقعا بهش وابسته بودم گریه می کردم ولی اون نمیدید پس دیگه چرا باهاش باشم

من واقعا بهش وابسته بودم گریه می کردم ولی اون نمیدید پس دیگه چرا باهاش باشم

به آرزو ؟

واقعا ؟ پس چقدر آدم دل سنگیه

میدونستم ها ولی نه در این حد