2777
2789
عنوان

بارداری خارج رحم

49 بازدید | 14 پست

دوستان بی بی چک من مثبت شده،یه هفته اس درد پریودی دارم که میگیره ول میکنه،یذره هم ترشح قهوه ای داشتم،کمرمم خیلی درد داره،رفتم آزمایش بدم ماما گفت ممکنه خارج رحم باشه خیلی ترسیدم،تیتر بتا نوشته فردا برم بدم،کسی تجربه ای داره؟

بگذار بگویند و بگویند و بگویند.. بگذار بِبُرند و بدوزند و بپوشند.. تو بخند، گوش بده، خیره بمان، هیچ مگو..
خب ترس که نداره اماچاره ای داره نترس

خیلی ترسوند،رفتم وسایل خریدم واژینال منو چک کرد،گفت دهانه ی رحم بسته اس خونریزی نداری

بگذار بگویند و بگویند و بگویند.. بگذار بِبُرند و بدوزند و بپوشند.. تو بخند، گوش بده، خیره بمان، هیچ مگو..

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نترس اول از همه ممکنه هم خارج رحمی نباشه اپن موقعیت که استرس برات بده من چون بتام پایین بود ماماهایی که زیر دست دکتر بودن گفت شاید خارج رحمیه ولی ولی نبود الآنم سیزده ماه هست به دنیا اومده اونا فقط احتمال میدن همین

نترس اول از همه ممکنه هم خارج رحمی نباشه اپن موقعیت که استرس برات بده من چون بتام پایین بود ماماهایی ...

بتا موند فردا بدم،ینی تو حاملگی طبیعی آدم درد پریود وکمر نداره؟

سریع سریع برو سونو واژینال گول بتا را نخور برو اگر خارج رحمی باشه با دارو از بین میره ولی دیر بشه عم ...

اگ عدد بتا نرمال باشه چی؟

چرا داره ولی شدید نیست

واسه منم کمه،هی میگیره ول میکنه

خب اوایل بارداری طبیعیه

الان تیتر بتا اگ عددش نرمال باشه،ینی دیگ خارج رحمی نیستم؟