2777
2789

بچه ها واقعا کم اوردم تو خانواده ای به دنیااومدم که از همون اول با عصبانیت و حسرت بوده شدم یه بچه افسرده و عصبی

بع امید درست شدن بزرگ شدم دوازدهم یهو درس و ول کردم از شدت مریضی و رفتم تو کار و سر هرکاری هم میرفتم و خودمو نگه میداشتم یکی زیر ابمو میزد و جوری میشد که میرفتم

با هرکی رفتم تو رابطه ادم خسته بی احساس همش مینالید

الان یه سالع با یه پسر تو رابطم دریغ از یع شاخه گل

امروز بهش گفتم که بریم بیرون دلم گرفته جایی ندارم

میگه کار دارم سرم شلوغه در صورتی که همیشه میزنه تو ذوقم

دید ناراحتم گفت چقدر بچه ای

نمیدونم چیکار کنم عرضه مردن هم ندارم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عموم داراییمون رو کشید بالا وضع مالیمون داغون شده از طرفی همه فامیل از نظر مالی پیشرفت کردن هی فخر میفروشن هیچ امیدی به اینده ندارم استرس اجاره خونه رو داریم نمیدونم باید چیکار کنم

رشتم حقوقه تا آزمون بدم و قبول شم کلی طول میکشه نمیتونم برم سر کار خدایا شکرت

مشاور کنکور انسانی و تجربی اگر کنکوری هستید و نیاز به برنامه ریزی آموزش مطالعه تست منبع و پیگیری گزارش کار دارید با قیمت توافقی قبول میکنم 🌷

خودت زندگیتو بساز و از همه بکش بیرون

میشه پیام منو هم ببینی نظر بدی

مشاور کنکور انسانی و تجربی اگر کنکوری هستید و نیاز به برنامه ریزی آموزش مطالعه تست منبع و پیگیری گزارش کار دارید با قیمت توافقی قبول میکنم 🌷

عموم داراییمون رو کشید بالا وضع مالیمون داغون شده از طرفی همه فامیل از نظر مالی پیشرفت کردن هی فخر م ...

عزیزم ادامه بدن خواهرانه میگم باز درس ادمو نجات میده

الان که خودم قلبم درد گرفت سر خودمم داره میاد

عموم داراییمون رو کشید بالا وضع مالیمون داغون شده از طرفی همه فامیل از نظر مالی پیشرفت کردن هی فخر م ...

دوستم شرایطش مث شما بود عمو و داییش از هر دوطرف مالشونو کشیده بودن بالا شوهر خوبی کرد و الان تورنتو داره عشق و حال میکنه