2777
2789
اصلا اینجور نیس بعضی شغلا خیلی اشباعن خب طرف با بالاترین رزومه و معدل و قیافه هم بخواد بره سرکار میگ ...

خب از اول باید درست انتخاب کنه رشته شو

یه سری رشته ها همیشه براشون کار هست

🌜 بانوی ماه در دل عالیجناب شب 🌌

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خب از اول باید درست انتخاب کنه رشته شویه سری رشته ها همیشه براشون کار هست

جامعه به همه جور رشته ای نیاز داره اگه این همه دانشگاه پیامنور و آزادی و دانشگاه رفتن با سوابق رو رواج نمیدادن رشته ها هم اشباع نمیشدن

خب از اول باید درست انتخاب کنه رشته شویه سری رشته ها همیشه براشون کار هست

اون اول ک مشخص نیس چهار سال بعد بازار کار چجوریه، بعدم شهرای مختلف فرق داره . پس نگین فقط عرضه میخواد

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن . راستی ی ذکری هس من خیلی معرفیش میکنم، خیلی خوبه و مشکلات رو حل میکنه، زندگی رو آروم و روان میکنه و برکت مادی میده به زندگی : استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه . روزی چهارصد بار، خدود پنجاه دقیقه طول میکشه گفتنش. (حداقل) ۶۰ روز باید بگی. از تعداد کم شروع کن و صبور باش، حتما امتحانش کن عالیه مخصوصا در کنار توبه واقعی و اصلاح خودت . به دو نیت این ذکر خونده میشه یا زیادی علم یا زیادی مال. ولی کلا مشکلات زندگی رو هم حل میکنه چون خیلی وقتا مشکلات ما بخاطر گناهانمونه. اسمش هم استغفار امام صادق هست و تو مفاتیح اومده. من که عاشقشم زندگی من و خیلیا باهاش خیلی تغییر کرده. اگه میخوای بیش از صد تجربه از آدمای مختلف ازین ذکر بخونی سرچ بزن کانال ترنم توحیدی فاطمه خاشعی تو ایتا و تجربه های دوره ثروتمند شدن با قران (ویسهایی راجب این ذکر ک تو همون کانال موجوده رایگان،جلسه پنجشو بگوش خیلی خوبه) رو بخون، اون تجربه ها از همین ذکره ، تجربه خودم هم شماره ۱۱۴ هست . موفق و عاقبت به خیر باشی خانم زیبا 🌻 خدایا شکرت 💚 فقط حیدر امیرالمومنین است🤩اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم😍 من دوست ندارم درخواست قبول کنم پس لطفا اگه حرفی هست همونجا تو تاپیک بگید و اینکه قطعا گوگل جواب خیلی سوالات رو داره اول گوگل کنید بعد . راستی اگ خودم پست بامزه ای گذاشتم لطفا منو لایک کنید چون احتمال زیاد برمی‌گردم میبینم چیو لایک کردید و میخونمش و بعد باز میخندم بهش😂🤣

اصلا اینطور نیست اطراف من صدها خانم تحصیل کرده خانه دار هستن نیازی هم به کار ندارن شایدم علاقه ندارن ...

اصلا به سن ربط نداره ، اگه هنوزم علاقش رو داری برو دانشگاه ... اصلا فکر نکن که میری همه بچه هستن تو دانشگاه! اتفاقا انقدر بزرگسالان زیاد هستن که نگو ، کلی خوش میگذره .

و منی که همش رو کتابم و درس میخونم🤣🤦🏻♀️

لطفاً اگه امضامو میبینی 3 تا صلوات واسه قبول شدنم تو رشته مورد علاقم بفرست ممنوووونم عسلم🥺❤️.                    «علم اگر اشتباه کند، اشتباهش را خواهد پذیرفت اما مذهبیون شما را میکشند تا ثابت کنند دین هرگز اشتباه نمی کند!!! -سخنی از برتراند راسل🌱❤️‍🔥

اصلا به سن ربط نداره ، اگه هنوزم علاقش رو داری برو دانشگاه ... اصلا فکر نکن که میری همه بچه هستن تو ...

خیلی دلم میخواد اما نمیتونم شرایطشم ندارم چند شب پیش باز اومد تو ذهنم گفتم چند سال پیش کارم گرفته بود اگه رفته بودم واسه ادامه تحصیل الان حداقل لیسانس داشتم نمیدونم شاید بچم بزرگتر بشه برم شایدم هیچ وقت نتونم نمیدونم 🥲

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
من کارشناسی ارشد مهندسی کامپیوتر با معدل ۱۸ دارم ولی بیکارم

بفرما اون موقع بعضیا هیچی نمیدونن میگن عرضه ندارن نیست خودشون عرضه دارن الان رئیس جمهور هستن

من کارشناسی ارشد مهندسی کامپیوتر با معدل ۱۸ دارم ولی بیکارم

برو تو کافی نتی کار کن

مشاور کنکور انسانی و تجربی اگر کنکوری هستید و نیاز به برنامه ریزی آموزش مطالعه تست منبع و پیگیری گزارش کار دارید با قیمت توافقی قبول میکنم 🌷

درس خوندم درسته شاغل نیستم ولی برای بچه ها از لحاظ درسی خوب میرسم..حتی بزرگتر هم بشن بازم میتونم کمک کنم و خوشحالم به یه دردی میخورم که به یکی چیزی یاد میدم و مفیدم...نگین درس خوب نیست😊

...
اون کاربر درست گفتنکارپیدا کردن عرضه و رزومه قوی میخواد و یکم قیافه و فن بیان

پس این بی عرضه هایی که با سهمیه و پارتی همه جا هستند کی اند؟ و با عرضه های باسوادی که جایی براشون نیست؟

یه عده هم با زارتان زورتان به جایی میرسند که به قول شما قیافه و برجستگی میخواد این دیگه کاریابی سالم نیست

درآمد ها هم که مشخصه اصلا در شان کسی که متخصصه نیست

شما ایران زندگی نمیکنی فکر کنم