2777
2789

مهریه که با قوانین جدید پودر شد رفت هوا

زنان هیچ حق و حقوق قانونی ندارن

بعد پسرا و خانوادشون در کمال وقاحت برای یه لونه مرغ اجاره ای انتظار جهیزیه دارن بعدا م انتظارسیسمونی دارن

الان جهیزیه معمولی ساده کلی درمیاد

انتظار تقسیم هزینه عروسی دارن

این حجم از پرتوقعی نیازمند حجم زیااااد از گستاخی و مفت خوری هست ....که پسرا و خانوادشون تو تین زمونه دارن

🌧دعای باران 🌨**«اَللّهُمَّ اسْقِنا غَیْثاً مُغیثاً، هَنیئاً مَریئاً، مَریعاً، غَدَقاً، عاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ، نافِعاً غَیْرَ ضارٍّ»***   **ترجمه:** خدایا! به ما بارانی سودبخش، گوارا، خوشگوار، فراگیر، پرآب، بی درنگ و بدون تأخیر، سودمند و غیر زیانبار بباران.

۲میلیاردم والازیاده بازم مهریه بدنیس همچی واسمون خوچراهمش میگید کمه پودر شد وفلان

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«انهاکه عکس هارانبوسیده اند،عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم..❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم ❤️اين جهان كوه است و فعل ما ندا سوي ما آيد نداها را صدا فعل تو كان زايد از جان و تنت همچو فرزندي بگيرد دامنت پس تو را هر غم كه پيش آيد ز دردبر كسي تهمت منه، بر خويش گرد فعل تست اين غصه هاي دم به دم اين بود معناي قَد جَفٌَ القَلَم!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کسی که پول نداره نباید بره خواستگاری

اشتباه محضه

لعنت خدا بر کسایی که یزید ترامپ رای دادن لعنت خدا بر کسایی که با ایران اینکارو کردن لعنت خدا بر کسایی که تزویر رو نشناختن و به اون یزید ترامپ رای دادن لعنت بر جاهل و جهالت لعنت لعنت لعنت لعنت بهشون که ما رو به این فلاکت انداختن بخاطر چند گرم پارچه 

خودتون پسر ندارید تو خانواده ؟

در کل نمیشه طبق قوانین پیش رفت هر کسی نسبت به سبک زندگیش باید توافق کنه

من از مادرم نه جهیزیه خواستم نه سیسمونی از همسرمم مهریه نخواستم گفتم هر چی خودت میدونی

دوتامونم بی پول بودیم تنهایی شروع به زندگی کردیم

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید

همونطور که دختر دنبال ی شوهر خوب هست

پسر هم حق داره ی جهیزیه خوب از دختر بخواد

پس مساوی هست

زندگی مشترک یعنی همه چیز با هم مشترک باشه

ی چیز بسیار عادی و طبیعی در جامعه هست

نه کار بر جدیدم نه قدیم

سقف کیفری مهریه (زندان ) شده ۱۴ تا مهریه پوچ نشده عزیزم شما هر چی دلت خواست مهر تعیین کن

میدونم عزیزم

ولی مزد میتونه اذیت کنه خیانت کنه اموالش بزنه بنام یکی دیگه

یدونه مهریه نده تازه طلاقم نده

🌧دعای باران 🌨**«اَللّهُمَّ اسْقِنا غَیْثاً مُغیثاً، هَنیئاً مَریئاً، مَریعاً، غَدَقاً، عاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ، نافِعاً غَیْرَ ضارٍّ»***   **ترجمه:** خدایا! به ما بارانی سودبخش، گوارا، خوشگوار، فراگیر، پرآب، بی درنگ و بدون تأخیر، سودمند و غیر زیانبار بباران.

خواهرم حرص نخور زن های پیک می زیادی هستند که با این قضیه مشکل ندارن

من تو یه تاپیک گفتم جهاز دو سومش رو باید پسر بخره

و حق طلاق باید داشته باشم با همین مهریه ۱۴ تا ، تا ازدواج کنم

یک خانمی برگشت بمن گفت اگر پسر قرار باشه اینارو بده تورو میخاد چیکار ؟ چقدر رویایی فکر میکنی !

نمیدونم واقعا چرا انقد ذلیل هستند بعضی زن ها

اصلا دلم نمیخاد تو این سایت کسی رو ناراحت کنم اما همزمان علاقه ای به شعار دادن و تز روشنفکری ندارم ، چیزی که میگم صرفا دیدگاه و نظر خودمه نسبت به موضوعات 

خیلی زیبا بود

بیرون بودن زلف زنان ایل جزئی زیبایشان است و هیچ مرد اصیل قشقایی و بختیاری به زلف زنان ایل توجهی نمیکند همان گونه که مردان شالیکار به ساق برهنه زنان شالیکار بی اعتنا اند گرگ اگر هوس گوشت کند پوست شکار برایش مهمه نیست  حجاب باید باطنی باشد نه ظاهری از نسل آلوده من گذشت به فرزندان خود خوب دیدن بیاموزید.      زن ستیز ها، مذهبی های افراطی ، طرفداران کودک همسری ریپلای نکنن

همونطور ک زنا با خانوادشون تو این وضعیت روشون میشه مهریه بخوان ! اولا مهریه از بین نرفته . دوما اگه ...

پس برن تو بیابون چادر بزنن با آتیش غذا درست کنن و رو برگ درختا بخوابن؟

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺