2777
2789
عنوان

کاش میشد پاره ش کنم

163 بازدید | 12 پست

خواهرشوهر عفریته سلیطمو میگم...حرومی داره خیلی اذیت میکنه و کرم میریزه..برای هیچ کاری منو آدم حساب نمیکنن و باهام علنا دشمنی میکنن بعد امروز پررو پررو زنگ زده که داداشم گفته امشب شام بریم خونه بابا منکه حاملم نمیتونم براتون دولا راست شم غذا بپزم خودتو زنش بیاید باهم ماکارونی درست کنید چون هیچی تو یخچالشون نیس نه گوشتی و نه مرغی..پدرشوهرم بیمارستان بستری برای ی مشکل جزیی زنشم امروز بعد سه روز پاشده رفته پیشش مونده،میخاسم بهش بگم،مرغا رو که همه رو یا براتو جوجه کرد یا پخت،هرغذایا هرچیزی باشه که براتوعه،برید اونجام باهماهنگی هم با اون داداشت چشمتون دراومده ی خبر بمنو شوهرمم بدید،حالا من آدم شدم که بخاطر کارای خونه بابات کع منو جاریم بیایم انجام بدیم زنگ زدی بمن؟چطور حالا زنگ زدی یادت بود زنگ بزنی؟میدونه باباش فردا مرخصه میخاد بریم خونه مامانشو تمیز کنیم زنگ زده به بهونه دورهمی،چقدر ی آدم میتونه وقیح باشه،کارنکرده درحق من نبود انجام ندن هر دشمنی و اذیتی..اینجور موقعا و موقع عید که میشه برا تمیزکاری یادمن میوفتن...میترسم امشب برم اونجا باهاش بحثم شه اصلا تحمل ریختو قیافشو ندارم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بگو جون خودت ک میخوام دنیا نباشه کمرم قفل کرده اصلا نمیتونم راست بشینم وگرنه ک خودت میدونی من حتما کمک میکزدم تو تمیزکاری و اشپزی ....پدر مادر تو از پدرمادر خودمم عزیزترن کاش چند روز پیش ک کمرم سالم بود میگفتی بیام انجام بدم شرمندت شدم حسابی

بگو جون خودت ک میخوام دنیا نباشه کمرم قفل کرده اصلا نمیتونم راست بشینم وگرنه ک خودت میدونی من حتما ک ...

اخه سلیطه عفریته اصلا حرفی از کارکردن نزد که..گفت دورهمی..اینقدر جنس خرابو سیاست مداره بلده چطور کاراشو پیش ببره..منم جلوجلوکی این حرف تورو بزنم میگه کی خاست بیای کارکنی و کولی بازی درمیاره...همش همینجور بود همسن خودم بود همکلاسیم بود اما با بدجنس بازی و ذات خرابش همش منو اذیت میکرد...الان دارم توخودم میلرزم از عصبانیت...هیچجوره حریفش نمیشم خیلی آب زیرکاهه

اخه سلیطه عفریته اصلا حرفی از کارکردن نزد که..گفت دورهمی..اینقدر جنس خرابو سیاست مداره بلده چطور کار ...

اتفاقا خوبه ک از الان نگفته بیا کار کن توم برو از در رفتی تو بگو حالم بده ی بالشت بدید بذارم پشتم پامو دراز کنم ، بخاطر اینکه دعوت کردی نخواستم حرفتو زمین بندازم اومدم وگرنه حالم بده شرمنده همتون بذارید پامو دراز کنم

اتفاقا خوبه ک از الان نگفته بیا کار کن توم برو از در رفتی تو بگو حالم بده ی بالشت بدید بذارم پشتم پا ...

نه دیگه دراین حد که میفهمن🤣

تصمیم دارم رفتم اونجا رک بگم پهلوم درد میکنه نمیتونم،چطور خودشون اینقدر وقیح باشن و پررو..بزار منم پررو شم..واقعنم پهلوم درد داره..

برو یهوبگو انگار دارم پریود میشم خودتوبزن به مریضی و کار نکن

بدشانسی اینه که میدونن پریود بودم چندروز پیش..بلدم چطور جرش بدم صبرکن پامو گذاشتم اونجا مثل خودش با پنبه سرمیبرم