nargesiiiiii مدیر عضویت: 1396/10/24 تعداد پست: 2755 عنوان بچه ها خبری از تل گرام😀 | مشاهده متن کامل بحث + 409 بازدید | 18 پست یه صلوات برای خوب شدن رابطه ی شوهرم با بابام بفرستین.خیلی تو عذاب هستم ودلتنگشونم.ممنون اگه صلوات بفرستین و دعا کنید. 1397/02/09 | 12:57 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nargesiiiiii مدیر استارتر عضویت: 1396/10/24 تعداد پست: 2755 برای یه عده زیاد کسب درامد هست مثل من برای کسانی که خوب پول در میارن هیچی مهم نیست بچه ها راه درآمد از تل گرام چجوریه؟فقط همین فروشهای اینترنتی هستش؟اصلا یکی کانال میزنه چه سودی واسش داره که اتقدر تبلیغ میکنن اعضاش زیاد بشه؟واقعا برام سواله یه صلوات برای خوب شدن رابطه ی شوهرم با بابام بفرستین.خیلی تو عذاب هستم ودلتنگشونم.ممنون اگه صلوات بفرستین و دعا کنید.
nargesiiiiii مدیر استارتر عضویت: 1396/10/24 تعداد پست: 2755 وصل نمیشه ونخواهدشددیروز وزیرارتباطات گفت بخاطراینکه مدیرتلگرام همکاری نکرده اول اطلاعات روبه مابده ... ای واااای آخه دنبال چی هستن اینا. یه صلوات برای خوب شدن رابطه ی شوهرم با بابام بفرستین.خیلی تو عذاب هستم ودلتنگشونم.ممنون اگه صلوات بفرستین و دعا کنید.
کباب_و_ریحوون عضویت: 1397/01/02 تعداد پست: 482 یه مخاطب دارم تو تل یه بند از صبح تا ۳شب انلاینه نگران اونم الان فک کنم شام و ناهارم نمیخوره چون به اندازه اونم قطع نمیشه دنـــیا پـر است از آدم هـایــی کــه هـرروز لبـاس نــــو بر تـن می کنـند،اـما وقتی نـزدیـکـشــان می شوی بــوی کهنگــی عـقایـدشان آزارت مـی دهـد😏
ladybird_r عضویت: 1396/05/22 تعداد پست: 797 از صبح فقط میزد Connectingالان زد Updatingایشالا داره درست میشه فک کنم