2777
2789
عنوان

کمککککک

62 بازدید | 5 پست

خانومای خوشگل من به یه مشکلی برخوردم کمک کنید

من کم خونی دارم و تالاسمی مینور هستم که خب توی روز های عادی و زندگی روزمره واسم مشکلی ایجاد نمیکنه

الان هم یه مدتی میشه کلا رژیمم

بعد خدا نکنه پریود بشم

دردم ده برابر شده خونریزیم زیاد

بعد کلا نمیتونم از جام بلند شم دست و پام یخ میکنه قلبم تند میزنه سر گیجه وحشتناک

حتی ارومم بلند میشم میرم تو دیوار

تا روز پنجم هم خونریزی دارم کل پنج روزش هم این شکلیه

جدیدا هم به خاطر دارو فاصله بین پریود قبلیم و پریود الانم شده 15 روز

حالا خواستم ببینم به نظرتون اون پنج روز رژیمم رو قطع کنم بعد دوباره بعد پریود از سر بگیرم یا اینکه سرد میشم ولش میکنم؟؟

اینم بگم رژیمم هم کالری شماری به همراه حذف کامل قنده

طولانی شد دورتون بگردم به بزرگی خودتون ببخشید قشنگام

منم کم خونی مینورم عزیزم با اینکه کلی به خودم میرسم و قرصای خوب میخورم بازم سر گیجه دارم ، حتی ادمایی که گم خونی ندارن موقع رژیم خودشونو خیلی تقویت میکنن ،شما که کم خونیم داری باید خیلی بیشتر از چیزی که فکرشو کنی خودتو تقویت کن بورو باشگاه ولب رژیم نگیر کم خونی نابودت میکنه

هی خانمی : تو حق نداری به چیزای منفی فکر کنی چون تو از جنس خدایی و خدا سرشار از انرژی مثبت . 🫂💫

منم کم خونی مینورم عزیزم با اینکه کلی به خودم میرسم و قرصای خوب میخورم بازم سر گیجه دارم ، حتی ادمای ...

عه جدی؟؟ نمیدونستم در این حد جدیه

باشه قشنگم ممنون از جوابت💖

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عه جدی؟؟ نمیدونستم در این حد جدیهباشه قشنگم ممنون از جوابت💖

فداتشم ولی اگه واقعا میخوای رژیمو ادامه بدی بورو دکتر مطرح کن که کم خونی داری تا بهت قرصای تقودی بده

هی خانمی : تو حق نداری به چیزای منفی فکر کنی چون تو از جنس خدایی و خدا سرشار از انرژی مثبت . 🫂💫