m_jna مدیر استارتر عضویت: 1403/02/16 تعداد پست: 684 عنوان هیچ رژی بجز نارنجی نمی تونم بخرم 113 بازدید | 10 پست هردفه میگم دیگه این دفه صورتی بنفش یا قرمز میخرم ولی بازم نارنجی خریدم. حس میکنم فقط نارنجی بم میاد می دونین چه رنگی بخرم که پوستمو سفید نشون بده؟ قهوه ای زرشکی اینا پوستو سفید میکنه یا رنگای روشن؟ دیروز | 16:55 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
annie__shirley عضویت: 1401/01/01 تعداد پست: 901 زرشکی قهوه ای آجری من اینارو میزنم واسه پوست گندمی ما وارثان دردهای بی شماریم... عزیزترینم شبونه میرسیم بیا که فردا به خونه میرسیم🌠🌌🫂 ⏳🪦🗝️A Victim of historical determinism An elegy for history, humanity and myself
درجستجویخدا عضویت: 1401/06/15 تعداد پست: 13658 تنها رنگ ک رایگان بهترینمارک دنیا بهم بدن نمیزنم نارنجی هر رژی ک تم نارنجی داشته باشه خیلی خیلی خزه خیلی
kolan عضویت: 1399/11/10 تعداد پست: 10939 تا به حال احساس نکردم رژ پوست رو سفید نشون بده کرم بزن واسه سفید شدن انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛ چال لپ ؛ گودی کمر ؛ و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره، عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره! توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون یارفته باشه تو تاشایسته بشی
یسن6944 عضویت: 1401/09/04 تعداد پست: 14406 پوستت چه رنگیه خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره 🥰 زود بود برای رفتنت دلبر مامان 🖤
m_jna مدیر استارتر عضویت: 1403/02/16 تعداد پست: 684 پوستت چه رنگیه یه چیزی بین سفید و سبزس فک کنم. بهم میگن سفیدی ولی سففففففید دوسدارم باشم که نیستم متاسفانه
یسن6944 عضویت: 1401/09/04 تعداد پست: 14406 یه چیزی بین سفید و سبزس فک کنم. بهم میگن سفیدی ولی سففففففید دوسدارم باشم که نیستم متاسفانه پوستت گندمیه روشنه احتمالا مثل منی بنفش و قهوه ای ملایم و کالباسی رو امتحان کن خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره 🥰 زود بود برای رفتنت دلبر مامان 🖤
آیسل_آتادخت عضویت: 1404/03/21 تعداد پست: 1927 یه چیزی بین سفید و سبزس فک کنم. بهم میگن سفیدی ولی سففففففید دوسدارم باشم که نیستم متاسفانه هلویی/اونایی که ته رنگ نارنجی دارن/گوشتی/صورتی/رزگلد/زرشکی گرم.نارنجی تیره/ درختان زاگرس ایستاده جان میدهند