2777
2789
عنوان

خانمای متاهل بیاین💅🏼🔞

| مشاهده متن کامل بحث + 723 بازدید | 40 پست
من ی زمان حدود سه سال هی توضیحدادم بحث کردم راه درست رو نشون دادم ،خواستمو بیان کردم ، دیدم تغییر نم ...

همینن بعضیا چشه مگع

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🦋💕 #متاهل💍🦋 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

حالا دیگه خودت زنگ نزن زنگ زد سریع جواب بده لااقل تحمل کاراتون و داشته باشین

زنگ زد من از عمد جواب ندادم مثلا حواسم نبود بعد خودم زنگ بزنم

من ی زمان حدود سه سال هی توضیحدادم بحث کردم راه درست رو نشون دادم ،خواستمو بیان کردم ، دیدم تغییر نم ...

وای منم دقیقا از لحاظ احساسی همین بودم چندین سال

الان یکم کمترش کردم ولی نمیتونم بیخیال باشم اصلا

در عصری که همه دنبال تنوع اند...من عاشقانه دنبال تکرار توام! تکرار دوست داشتنی من، تکرار میکنم تکرار میکنم دوستت دارم.🫀❤️    متاهل و متعهد،درخواست دوستی به هیچ عنوان پذیرفته نمیشود! کاربر تازه وارد نیستم دوستان چندین ساله خواننده ی خاموش بودم و خیلی هاتون رو میشناسم😊

همینن بعضیا چشه مگع

فک کرذی شوهر من نمیدونه رفتار درست چیه بچه هست من یادش بدم نخیر اون بهتر از همه دنیا میدونه تو هر موقعیت بهتزین رفتار چیه اون میدونه محبت چیه اون میدونه چی منو خوشحال میکنه ، اما خب انجام نمیده عزیزم ، غر زدن فقط منو خراب میکنه ، بایدزودتر ازینا قطع امید میکردم و روحمو ازش جدا میکردم

وای منم دقیقا از لحاظ احساسی همین بودم چندین سالالان یکم کمترش کردم ولی نمیتونم بیخیال باشم اصلا

من با دادبیداد

دعوا

بی محلی

خودخوری

تنش

خودمو اذیت میکنم اون اصلا براش مهم نیست ، پس ولش کن خدای منم بزرگه ، اسی تو هم انقد ذهنتو نذار رو حرکاتش ب درک ک درست رفتار نمیکنه

خدایا فقط دغدغه هات واسه منن نه؟؟؟چیمیشد دغدغه هامنم اینا بودددد

چی میگه عزیزم

شوهرم خیانتکاره

گفت فرصت بده جبران میکنم

میدونم از اینکارا میکنه داره غلطی میکنه

نه دیگه بزار خودش زنگ بزنه دوباره ناز کردی پاش بمون دیگه:))) ولی زود جواب بده دیگه کشش نده

زنگ زدم گفت چرا نبودی گفتم زیاد آنلاین نشدم فیلم میدیدم بهش گفتم کاری داشتی گفت نه فقط نگران شدم

بعد گفتم باشه خدافظ

چی میگه عزیزمشوهرم خیانتکارهگفت فرصت بده جبران میکنم میدونم از اینکارا میکنه داره غلطی میکنه

خیانتش در چه حد بود؟؟

واقعا بخشیدی؟

خدایا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم، در دانستن تو آرامشیست و در ندانستن من تلاطمهاست، تو خود با آرامشت تلاطمم را آرام ساز🙏🙏