2777
2789
عنوان

از خواهرم کتک خوردم😭

255 بازدید | 21 پست

خواهرم عقب موندگی ذهنی داره امروز یهو بهم حمله کرد موهامو کشید، چنگالو فرو کرد تو سرم منم زورم بهش نمی رسه دو برابر من وزنشه و خیلی زور داره من فقط جیغ میزدم شاید ولم کنه داداشم سعی می کرد جداش کنه نمیتونست بابام فقط داشت نگاه می کرد نیومد جدا نکرد که من مریضم پاهام درد می کنه نشست تماشا کرد حالا اگه به خودش حمله می کرد همین آدم که میگه مریض تا خون بالا نمیاورد ول نمی کرد.

تازه بعد از اینکه خواهرم بالاخره ول کرد منو فوشم داد که ابرو منو بردی جیغ میزنی صدات تا کوچه میره

خاک تو سر من خدا بکشه من راحت شم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چقدر سخت🥲🥲

خدا گمکتون کنه

دلم یک خواب میخواهد به وسعت مرگ... 🤍خدایا شُکرِت🤍 همیشه بودی ، بازم بمون ، اگر ناشکریتو کردم بزار به حساب سادگی و تنهاییم و خستگیم ،وگرنه خودتم میدونی تا عمر دارم مدیونتم خدا 🫂🤍

دست خودش نیست سخته داشتن همچین آدمی تو خانواده خدا بهتون صبر و تحمل بده زیاد از دستش ناراحت نشو دست خودش نیست

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍

عزیزمممم🥺

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

مطمئنی خواب ندیدی؟!🤔🤔🤔

چه ربطی داره خب میگه عقب ماندگی داره اینجور ادما همین مدلی هستن

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍