2777
2789
عنوان

نه به خرید جهاز و سیسمونی

279 بازدید | 51 پست

من واقعا برنمیتااااابممممممم

مهریم ۱۴ تا باشه

با مستاجری پسر هم کنار بیاممم

با عروسی مختصر هم کنار بیامممم

با ماشینای سایپا هم کنار بیام

بعد شوهرم ازم ی جهاز در حد جهاز دختر ملک شاه قاجار بخواددددددد

بعدشم اگه بخوام بچه بیارم ،من دارم بچه دار میشم ،اون داره پدر میشه نام خانوادگی یکی دیگه میوفته روی بچم چرا مامان بابای بیچاره من باید خرج سیسمونی منو بدن؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بااین قوانین ضد زن یدونه قاشق م حیفه جهیزیه ببری برای پسر مردم

🌧دعای باران 🌨**«اَللّهُمَّ اسْقِنا غَیْثاً مُغیثاً، هَنیئاً مَریئاً، مَریعاً، غَدَقاً، عاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ، نافِعاً غَیْرَ ضارٍّ»***   **ترجمه:** خدایا! به ما بارانی سودبخش، گوارا، خوشگوار، فراگیر، پرآب، بی درنگ و بدون تأخیر، سودمند و غیر زیانبار بباران.

خوب تو هم به شوهرت بگو پدر مادرم توان گرفتن جهاز لوکس ندارن هرچی بتونم میخرم اگر کنار نیومد و درک نکرد این اصلا مرد زندگی نیست همونحا تمومش کن

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر

🤣🤣🤣🤣🤣🤣 وای جنگه مگه

بیخیال هر جور دوست داری زندگی کن

انقد سختش نکن

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
خوب تو هم به شوهرت بگو پدر مادرم توان گرفتن جهاز لوکس ندارن هرچی بتونم میخرم اگر کنار نیومد و درک نک ...

توانشو دارن، بنظرم مرد برای زندگی خودش خرج نکنه برای کی میخواد خرج کنه؟ خب دندت نرم چشمت کور بچه داری برو کار کن بیشتر نون در بیار