2777
2789

🥒اولیش✓ اقای ملکه:به نظرم باحال بود، نقش امپراطوره خیلی گوگولی بود، و ارزش دیدن داشت. من امتیاز هشت از ده میدم بهش.

🥒بعدی✓خنده در وایکیکی، طنزه یعنی از قسمت دومش من جر خوردم ازخنده، امتیاز ده از ده.

🥒بعدی✓علاقه پادشاه، قسمت اولش حوصله سربر بود چون درمورد بچگیشونه، و حال وهوای قصره، ولی ازقسمت دومش عالییی، نقش اصلی مرد واقعا قشنگ بازی کرده. پایانش هپی. فوق العاده پیشنهادمیکنم امتیاز 8 از ده.

🥒بعدی ✓شیطان من، دخترپسره خیلی خوشگلن ولی فانتزی طوره، یه جاهاییش خوبه،ولی برای من حوصله سربر بود. امتیاز 5 از ده.

🥒بعدی✓عزیزترینم. خیلی نقش مرد مظلوم ودوست داشتنی بود، درکل فیلم قشنگی بود ولی دلت میخواست نقش دختررو یه عالمه بزنی دلت خنک شه. فیلم خیلی عاشقانه ایه. امتیاز 9 از 10

🥒بعدی✓رپلای 1998،اصلا دوست نداشتم. بااینکه خنده داربود ولی اصلا نخندیدم. خیلی ژانرش عهدبوقی بود. امتیاز 1 از 10

🥒بعدی ✓کیمیای روح. بااینکه طولانی بود جذاب بود و دوست داشتی قسمت بعدشو سریعترببینی. امتیاز 10 از 10.

بعدی ✓زیبای حقیقی، یه دختر زشت بود که با آرایش زیبا میشد، اصلا دوست نداشتم. یعنی صدا و قیافه اون دختر باعث شد کامل نبینم اون فیلمو ک اینقدرهم تعریف میکنن، امتیاز من 3 از ده.

🥒بعدی✓شاهزاده صدروزه من. درکل قشنگ بود ولییی اب بسته بودن ب فیلم. طولانی و حوصله سربر با پایان خوش. امتیاز 7 از ده

🥒بعدی✓ نوش جان اعلی حضرت. قشنگ بود ارزش یکبار دیدن داشت. امتیاز 8از ده

🥒بعدی✓خاستگاری تجاری. قشنگ بود با پایان خوبـ. امتیاز 8 از ده.

🥒بعدی✓افسانه نوکودو. یه جاهاییش خنده دار وبامزه بود. پایان خوش. امتیاز 7 از ده

❌❌❌شمام نظربدین

توزندگیم انقدر وجود خدارو حس کردم که حدنداره، خدایاشکرت 💙

من زیبایی حقیقیو فقط دوست داشتم

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

کجاشو اخه.

چی؟

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

من با ریپلای ۱۹۹۸ که خیلی تعریفش میکنن حال نکردم ولی زیبایی حقیقی رو دوست داشتم باحال بود

رپلای 1998 انگار اوشین داری میبینی😂

خنده در وایکیکی و آقای ملکه رو هم خیلی دوست داشتم بقیشم ندیدم

علاقه پادشاهو اگه ببینی، در به در میگردی دنبال فیلمهایی که نقش مردش بازی کرده پیدا کنی ببینی

کجای این فیلم جذبت کرد

فیلم قشنگیه 💓✨️