🥒اولیش✓ اقای ملکه:به نظرم باحال بود، نقش امپراطوره خیلی گوگولی بود، و ارزش دیدن داشت. من امتیاز هشت از ده میدم بهش.
🥒بعدی✓خنده در وایکیکی، طنزه یعنی از قسمت دومش من جر خوردم ازخنده، امتیاز ده از ده.
🥒بعدی✓علاقه پادشاه، قسمت اولش حوصله سربر بود چون درمورد بچگیشونه، و حال وهوای قصره، ولی ازقسمت دومش عالییی، نقش اصلی مرد واقعا قشنگ بازی کرده. پایانش هپی. فوق العاده پیشنهادمیکنم امتیاز 8 از ده.
🥒بعدی ✓شیطان من، دخترپسره خیلی خوشگلن ولی فانتزی طوره، یه جاهاییش خوبه،ولی برای من حوصله سربر بود. امتیاز 5 از ده.
🥒بعدی✓عزیزترینم. خیلی نقش مرد مظلوم ودوست داشتنی بود، درکل فیلم قشنگی بود ولی دلت میخواست نقش دختررو یه عالمه بزنی دلت خنک شه. فیلم خیلی عاشقانه ایه. امتیاز 9 از 10
🥒بعدی✓رپلای 1998،اصلا دوست نداشتم. بااینکه خنده داربود ولی اصلا نخندیدم. خیلی ژانرش عهدبوقی بود. امتیاز 1 از 10
🥒بعدی ✓کیمیای روح. بااینکه طولانی بود جذاب بود و دوست داشتی قسمت بعدشو سریعترببینی. امتیاز 10 از 10.
بعدی ✓زیبای حقیقی، یه دختر زشت بود که با آرایش زیبا میشد، اصلا دوست نداشتم. یعنی صدا و قیافه اون دختر باعث شد کامل نبینم اون فیلمو ک اینقدرهم تعریف میکنن، امتیاز من 3 از ده.
🥒بعدی✓شاهزاده صدروزه من. درکل قشنگ بود ولییی اب بسته بودن ب فیلم. طولانی و حوصله سربر با پایان خوش. امتیاز 7 از ده
🥒بعدی✓ نوش جان اعلی حضرت. قشنگ بود ارزش یکبار دیدن داشت. امتیاز 8از ده
🥒بعدی✓خاستگاری تجاری. قشنگ بود با پایان خوبـ. امتیاز 8 از ده.
🥒بعدی✓افسانه نوکودو. یه جاهاییش خنده دار وبامزه بود. پایان خوش. امتیاز 7 از ده
❌❌❌شمام نظربدین