2777
2789

تا حالا وکیل نگرفتم میترسم ازم زیاد بگیره یا شنیدم یه مبلغ توافق میکنن بعد بیشتر میگیرن

اولا سراغ وکیلی برو که سابقه خوبی داشته باشه یعنی در موردش تخقیق کن حسابی بعد برو سراغش چون متاسفانه بعضی هاشون به شدت اهل زد و بند هستن و مثل اب خوردن بدبختت میکنن تجربه کردم که میگم

دوما بستگی به پرونده داره اگر ملکی رو بخوای از چنگ کسی در بیاری وکیل مطابق قیمت روز ملک ازت درصد میگیره

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اولا سراغ وکیلی برو که سابقه خوبی داشته باشه یعنی در موردش تخقیق کن حسابی بعد برو سراغش چون متاسفانه ...

منم از همون مورد اولی که گفتی میترسم

وکیلی که پیدا کردم یه خانوم سن بالاست که شوهرش بازپرسه

آشنای خانوادگی دوست بابامه و دفترش خیلی شلوغه

تمام کارای آشنای بابامو انجام میده اما رفیق اونی که میخوام ازش شکایت کنم مشتریشه

میترسم بخاطر اون یارو کار منو خوب انجام نده

کار خاصی نیست

باید ملک خریداری شده رو از مالک قبلی بگیره و حکم تخلیه بگیره و چک ۴۰۰ میلیونی رو برامون نقد کنه

چک واسه مالک قبلیه و برگشت زدیم باید مهر ماه نقد میشد

خیلی دوندگی داره کار ملک ،فامیل در همون مورد پرونده داشتن یکیش سه سال درگیره خدا ازشون نگذره

خدا لعنتشون کنه

ما خونه رو خریدیم پول کامل پرداخت شده مالک قبلی ۴۰۰ پول پیش مستاجر رو بهمون چک داده

قرارداد مستاجرهم با مالک قبلیه

کثافت چک رو نقد نمیکنه و مستاجر روهم بلند نمیکنه

منم از همون مورد اولی که گفتی میترسموکیلی که پیدا کردم یه خانوم سن بالاست که شوهرش بازپرسهآشنای خانو ...

ببین توی این مورد زیاد نمیتونه زد و بند کنه اگر رای قطعی قاضی و دادگاه صادر شده ولی از همون اول باهاش شرط کنید اگر روند پرونده رو کند کنه یا احمال کاری کنه هیچ حق الوکاله ای نمیدین

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
ببین توی این مورد زیاد نمیتونه زد و بند کنه اگر رای قطعی قاضی و دادگاه صادر شده ولی از همون اول باها ...

خب خداروشکر

فقط یه سوال

درسته طرفی که محکوم میشه باید هزینه وکیل اونی که شکایت کرده رو پرداخت کنه؟

خب خداروشکرفقط یه سوالدرسته طرفی که محکوم میشه باید هزینه وکیل اونی که شکایت کرده رو پرداخت کنه؟

بله چنین قانونی هست ولی بازم قطعی نیست بهتر اول مطمئن بشید ولی میتونید درخواست کنید تمام هزینه های دوندگی و وکیل و شکایت و خسارت رو بهتون بدن

مرسی عزیزم لطف کردیموفق باشی همیشه

خواهش میکنم عزیزم انشاالله به زودی مشکلتون حل بشه 💙💙💙

خدا لعنتشون کنه ما خونه رو خریدیم پول کامل پرداخت شده مالک قبلی ۴۰۰ پول پیش مستاجر رو بهمون چک دادهق ...

اشتباه کردین از اول احتمالا بنگاهی طرف مالک قبلی بوده

شما باید پول رهن مستاجرو از ثمن معامله کم میکردین سند میزدین بنام خودتون یه اجاره نامه جدید بنام خودتون مینوشتین

بعد موعد اتمام قرارداد مستاجر خودتون پول رهنو میدادین و بلندش میکردین

سلام ما برای یک کار ساده وکیل گرفتیم کاری که اصلا نیاز به وکیل نداشت فقط میخواستیم یک نفر به ما تضمین بده که انجام میشه

وکیلی که گرفتیم به شرط گفت انجام میدهم گفت اگه نتونستم پول تون رو پس میدهم،( نتونست و پول مارو پس نداد)

باعث پیچیده شدن پرونده شد

شفاف برای ما درباره شرایط پرونده و حکم قاضی حرف نزد

یک وکیل باید به موکل خودش همه چی رو کامل توضیح بدهد ولی این وکیل که فهمیده بود ما برامون مهمه رآی بگیریم پیچیده اش کرد و از مت پول مجدد خواست

ما ندادیم پرونده رو از هم ازش گرفتیم الان پرونده مون پیچیده شده و متاسفانه بدتر شد ....

اگر وکیلی آشنا سراغ داری بگیر

وگرنه اصلا سراغ وکیل نرو فقط برو وازشون مشورت بگیر

یا برو کانون وکلا بگو یه وکیل که سرم رو کلاه نزاره و پرونده رو پیچیده نکنه و چندبار ادعای پول نکنه بهم معرفی کنید

خلاصه اینکه سراغ وکیل توایران نرو

من تصورم این بود وکیل ها مثل فیلمهای خارجی موکل عین ناموس شون می مونه

اشتباه کردین از اول احتمالا بنگاهی طرف مالک قبلی بوده شما باید پول رهن مستاجرو از ثمن معامله کم میکر ...

متاسفانه فکر کردیم چکش معتبره

ما خونه رو از خود املاکی خریدیم

فروشنده املاکی بود