2777
2789

ترازای قلمچی وحشتناک بالا خیلی درسارو ۹٠،۱٠٠ میزنه امتحانای کلاسی روهم همه رو 20 میشه، علاوه بر اون خوش اندام ترینه همه چیزم میخوره، صداشم خوشگله چندنفر بهش گفتن برو دوبلوری، خانواده عالی هم داره مالی تامین تامین خودش نگفته ولی فهمیدم کلا یه طبقه خونهههه دستشه (بعد من هنوز یه اتاق ندارم 🥲😂)

یه داداش داره که خیلی بفکرشه مادر پدرشم سلامت روان و آرامش روانی تامین تامین سر همین خودشم آروم بدون استزس

کتابخونه داره اندازه کل دیوار خونه ما کلی کتاب خونده، سنتور میزنه، کتاب مینویسه:)))

هیچی فقط خواستم بگم 1 با ۱ برابر نیست خدا عادل نیست اگه حسابگری من و اون یکی باشه

از بین این ویژگی ها که گفتم همش یا خدادادی بود یا در اثر خانواده خوب و حمایتگر کسب کرده هیچی از تلاش و سختی کشیدن خودش نبوده که اگر سختی کشیده بود این نبود روحیه و روانش:)

سُلِداد: ریشه لاتین/ اسپانیایی،برگرفته از solitude به معنای خلوت و تنهایی...؛         از آنورکسیا و اختلالات خوردن( eating disorders )رنج می‌برم ولی چون کمبود وزن ندارم و استخونی نیستم کسی باورش نمیشه:)  !

من اونوقت حتی پول اینترنت بهم نمیدن برم پی دی اف قلمچی دانلود کنم از رو گوشی بزنم آزمونشو الان صدبار با شرم گفتم تا بابام پنجا تمن شارژ زد نت بخرم

سُلِداد: ریشه لاتین/ اسپانیایی،برگرفته از solitude به معنای خلوت و تنهایی...؛         از آنورکسیا و اختلالات خوردن( eating disorders )رنج می‌برم ولی چون کمبود وزن ندارم و استخونی نیستم کسی باورش نمیشه:)  !

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مگه میشه یه نفر انقدر همه چی تموم خب؟ :/

خب همین دیگه، بعد حالا متضادش میشه من، دقیقا همه اینایی که اون داره من نقصان و نبودش رو دارم:)

توی کدوم مدرسه اید

دولتی

خب اونم اگه دولتی چجوری میگیبچه پولداره

چون دبیرستان هستیم و پولدار بودن تو سال کنکور بیشتر بدرد کتاب تست و ویدیو آموزشی خریدن مثل کلاسهای اساتید تاملند و... مهمه، وگرنه مدرسه کلا واسش مهم نی، بعلاوه اینکه وقتی میتونه تو دولتی آنقدر نابغه باشه پولشو میذاره جیبش خب:)

کلا هم شهرما غیردولتی خوب نداره واسه دبیرستان