2777
2789

دو تا داداش دارم کوچیکن فقط داد و جیغ

پدرم هم همش پای تلویزیون و گوشی هست با صدای بلند تلویزیون و آهنگ و حرف اصلا هم از خونه بیرون نمیرن تمام روز خونن حتی نمبخوابن.

تا ساعت ۲ بابام بیداره از ساعت ۶ هم داداش های فضولم

به خدا عقلم رو دارم تو این خونه از دست میدم.

اصلا حتی توش نمیشه خوابید اصلا رعایت نمیکنن. حرفم میزنن میگه از خونه بروگمشو بیرون ترشیده فلان بهمان.

مردم از بس هندزفری گذاشتم گوشم پوکید. کتابخونه هم شهر ما پنجشنبه و جمعه نداره طول هفته هم سر کارم کلا

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

همیشه تو شرایط سخت میوفته اینکارا خدا کمک میکنه من دانشکده کشاورزی دانشگاه تهران بودم از دانشگاهای دبگه خبر ندارم اما دوستام با اینکه تهرانی بودن خوابگاه گرفتن برای پایان نامه و ازمایشهاشون .ببین میتونی خوابگاه بگیری

همیشه تو شرایط سخت میوفته اینکارا خدا کمک میکنه من دانشکده کشاورزی دانشگاه تهران بودم از دانشگاهای د ...

پدرم اصلا نمیزارع جایی برم شکاکه. نه آرامش دارم نه آزادی

شخصی هست ولی کوچیک و بدرد میخوره خونمون اتاق ها همه پیش همن

باز قدر همون اتاق کوچیکت رو بدون، سالها در خانه پدری بدتر از تو تحمل کردم، تازه پرجمعیت بودیم یه اتاق نداشتم، داخل پذیرایی درس میخوندم، شبها از صدای فوتبال و تلویزیون خاب نداشتم، چراغ رو روشن میکردن و خاموش نمیکردن، آرزوم بود حتی اتاق دومتری اما شخصی داشته باشم