2777
2789
عنوان

برنامه ریزی مادرشوهرم برای من

90 بازدید | 6 پست

امروز اینجا بودن با پدرشوهرم گفتن ما تصمیم گرفتیم هر وقت باردار شدی از ماه پنجم بیایم پیشت بمونیم تا بچه از آب و گل در بیاد هستیم مراقبتیم بچه رو هم نگه میداریم 😁

یا خدا زیاد نیست اینهمه برنامه ریزی کردن بمونن؟!

البته هنوز که باردار نیستم! جالب بود

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خودت دوست داری ؟؟؟

واقعیت من اصلا خوشم نمیاد نه کسی بیاد خونم شب بمونه ، نه برام برنامه ریزی کنه ، نه تو مسائل زندگیم دخالت کنه و نظر بده ، نه تو نگهداری و تربیت بچم حضور داشته باشه

آدما رو دوست دارم ، اما تو خونه ی خودشون و از دور

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق ♥️🍃😍             پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

خودت دوست داری ؟؟؟واقعیت من اصلا خوشم نمیاد نه کسی بیاد خونم شب بمونه ، نه برام برنامه ریزی کنه ، نه ...

ببین اینکه یک هفته ۱۰ روز اینا پیش زائو بمونن قابل تحمله ولی انگار میخوان یک سال و خورده ای باشن مسلما مشکل پیش میاد ! نمیدونم والا به شوهرمم گفتم گفت مامانم خیلی بلده کمک میکنه ! حالا شاید اون موقع اوضاع جور دیگه پیش رقت

ببین اینکه یک هفته ۱۰ روز اینا پیش زائو بمونن قابل تحمله ولی انگار میخوان یک سال و خورده ای باشن مسل ...

چی بگم ؟

من دستمو عمل کردم . عمل سختی هم بود اصلا به کسی نگفتیم حتی بیاد ملاقات . پرستار گرفتیم

سقط داشتم بازم کسی خبر نداشت

باردار شم هم اطلاع نمیدم . در حد ملاقات شاید . ولی اینکه کسی بیاد خونم بمونه هرگز اجازه نمیدم

همسرمم نظرش با من یکیه

خوشش نمیاد اصلا کسی بیاد حتی سه چهار ساعت بمونه چه برسه شب

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق ♥️🍃😍             پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩