2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سر به سرش میزارن شده با تمسخر.

نه اخه من با ایشون اصلا ارتباطی ندارن فقط همو میبینیم من خیبی مغروم نگاش نمیکنم اونم اصلا نگاه هیچ دختری نمیکنه

اگه نگا من کنه نامحسوس نگاه میکنه

بهش میرسن وابسته میکنن بعد گورشون گم میکنن

💘راس میگه

جا نخواهم زد! دردهایم را در آغوش خواهم کشید و مصمم تر از همیشه، ادامه خواهم داد. این خاصیتِ من است؛ که مشکلاتم را شبیه به انگیزه می‌بینم، شبیه به داغِ سوزانی، که وادارم می‌کند سریع تر از همیشه گام بردارم. من به لطفِ دردهایم، هر روز قوی‌تر می‌شوم، ‌نه جا می‌زنم، نه کم می‌آورم، می‌ایستم و ادامه می‌دهم دوام می‌آورم و موفق می‌شوم ❤️🦋 . ׁ ֢ 🥑🌱 ˇˇ . . ׁ ֢️ 🙃

وقتی یکی دوستدارن تو چشمهاشون پیداستوقتی هم زیاد نگاه میکنن یا خیره میشن یعنی علاقه دارن به طرف

ایشون نگاه میکنه ولی نامحسوس شنیدم نگاه هیچ دختریم نمیکنه

منم خب از اون بدتر بی تفاوتم و اصلا نادیدش میگیرم

ایشون نگاه میکنه ولی نامحسوس شنیدم نگاه هیچ دختریم نمیکنهمنم خب از اون بدتر بی تفاوتم و اصلا نادیدش ...

به نظر میاد تو خودت روش کراش داری

ولی کلا تا کسی خودش مستقیم نیومدخ بهت چیزی بگه هیچی رو معنا نکن و پیش خودت آب و تاب نده