2777
2789
عنوان

آزمایش هورمونی

115 بازدید | 7 پست

سلام عزیزان خوبین ؟

آدینه تون بخیر سلامتی حال خوب باشه

عزیزان من چند شب پیش رفتم پیش دکتر به خاطر اون مشکل که تاپیک قبلی زدم

برام نمونه از بدن برداشته و کلی دارو و پماد اینا داده

سونوگرافی واژینال و آزمایش هورمونی نوشته .

که البته خودم بهش گفتم آزمایش هورمونی برام بنویسه چون خیلی سال بود ندادم

آزمایش چکاب کامل دادم ولی هورمونی توش نبود نمی دونم چرا

حالا یه سئوال دارم آزمایش هورمونی که برام نوشته از کجا بدونم همه چی جزوشون هست تیروئید هورمونی مردانه و تخمک گذاری و همه چی که مهم هست برای قائدگی و موهای زائد و بهم ریختن و درست پریود نشدن و لکه بینی و قطع شدن و تخمک و فولیکول دارم ندارم آزاد شده یا اصلا ؟؟؟!!

🤲🌹😔🤔😭

تا جواب اون نمونه بیاد مردم زنده شدم چون وضعیت بدتر شده و دکتر گفت معلوم نیست باهات چیکار کرد این بلاها رو سرت آورده

نمی تونم نمی نوستم برای کسی جزئیات بگم

چون دفعه اولش نیست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

میدونی برا ازمایش هورمونی نبایداسترس داشته باشی،وملاحضات داره

من به شدت خیلی استرسی هستم استرسم خیلی سال تشدید تر شده و سخته بخوام کنترل کنم چون هر چی بخوام کنترل کنم خیلی به قلبم فشار میاد و دل پیچه و معده بهم میریزه و فشارم می افته تمام بدنم یخ می. کنه . می دونم کاغذ شو عکس شو گرفتم از قسمت آزمایشگاه

خوب اون مشکل چه ربطی به آزمایش هورمونی داره؟ولی به نظرم برو پزشک قانونی اینجوری خودت روبه کشتن میدی

آزمانش هورمونی به خاطر اینکه 9 ماه کامل پریود نشدم و بعد 9 ماه که پریود شدم همه اش از دو هفته قبل درد شدید دارم و هیچ خون ریزی ندارم و همه اش لکه بینی .

و هم یه مدت کیست مویی تو پیشانی و چانه گردنم داره در میاد

برای اینکه این همه راه رفتم کلی هزینه کردم برای اون مشکل با این همه درد کبودی و خون ریزی بعدش لکه بنی و کبود شدن بدنم اون قسمت بیشتر شده و نمی تونم بخوابم شب ها از درد

و کلی نگرانی استرس تا جواب آزمایش بیاد که اونم 19 آذر هست جواب

آزمانش هورمونی به خاطر اینکه 9 ماه کامل پریود نشدم و بعد 9 ماه که پریود شدم همه اش از دو هفته قبل در ...

خوب اون که احتمالا پلی کیستیکی اگه جدیدا اینجوری شدی واز سینتم شیر نمیاد معمولا بخاطر پلی کیستیکه که پیشگیری میشه .ولی مشکل اصلیت شوهرته اخه تاکی میخوای اینجوری رابطه داشته باشی میدونی چقدر آسیب میبینی ؟