میم_نون_واو مدیر استارتر عضویت: 1403/04/04 تعداد پست: 4028 عنوان شده بیخیال یچی بشید و اون اتفاقا براتون جور بشه 75 بازدید | 14 پست ؟؟؟ مثلا یکیو دوست داشته باشید اون رفته باشه و دوستون نداشته باشه بیخیالش میشید بعد برگرده سمتتون بارها میگید چرا تاپیکات تناقض داره عزیزان منو دوستم باهم تو این اکانتیم یبار من تاپیک میزنم یبار اون لطفاً حاشیه درست نکنید ❤️ امروز | 15:13 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
جنین_مرده عضویت: 1401/07/29 تعداد پست: 625 بله ولی علاف آدما نیستیم دوراشونو بزنن تهش برگردن دکمه شو میزنم .
میم_نون_واو مدیر استارتر عضویت: 1403/04/04 تعداد پست: 4028 بله ولی علاف آدما نیستیم دوراشونو بزنن تهش برگردن دکمه شو میزنم داستان ما فرق داره بارها میگید چرا تاپیکات تناقض داره عزیزان منو دوستم باهم تو این اکانتیم یبار من تاپیک میزنم یبار اون لطفاً حاشیه درست نکنید ❤️
mmfn131313 عضویت: 1403/02/24 تعداد پست: 3812 کاش واسه ماهم این بشهدارم میمیرم آرزوم اینه استاد دانشگاه شم یه صلوات بفرست به آرزوم برسم🥹
جنین_مرده عضویت: 1401/07/29 تعداد پست: 625 داستان ما فرق داره همه داستان شون از نظر خودشون فرق داره جانم تهش به این نتیجه میرسی همه مثل همدیگه ان برای خودت تحت هر شرایطی حتی وقتی عاشق طرف مقابلت هستی هم ارزش قائل باش .
میم_نون_واو مدیر استارتر عضویت: 1403/04/04 تعداد پست: 4028 کاش واسه ماهم این بشهدارم میمیرم منم دارم میمیرم روانی شدم بارها میگید چرا تاپیکات تناقض داره عزیزان منو دوستم باهم تو این اکانتیم یبار من تاپیک میزنم یبار اون لطفاً حاشیه درست نکنید ❤️
میم_نون_واو مدیر استارتر عضویت: 1403/04/04 تعداد پست: 4028 همه داستان شون از نظر خودشون فرق داره جانم تهش به این نتیجه میرسی همه مثل همدیگه ان برای خودت تحت هر ... سمتش نمیرم تا خودش به گوه خوری بیوفته بارها میگید چرا تاپیکات تناقض داره عزیزان منو دوستم باهم تو این اکانتیم یبار من تاپیک میزنم یبار اون لطفاً حاشیه درست نکنید ❤️
mmfn131313 عضویت: 1403/02/24 تعداد پست: 3812 سمتش نمیرم تا خودش به گوه خوری بیوفته من کلی خواهش التماس کردم جواب نداد تنها کاری که نکردم سراغ دعا نویس نرفتم کاش خدا درست کنه دیگه تحمل ندارم آرزوم اینه استاد دانشگاه شم یه صلوات بفرست به آرزوم برسم🥹
میم_نون_واو مدیر استارتر عضویت: 1403/04/04 تعداد پست: 4028 من کلی خواهش التماس کردم جواب نداد تنها کاری که نکردم سراغ دعا نویس نرفتم کاش خدا درست کنه دیگه تحمل ... من سمت دعا نویسم رفتم خواهر هرررکاری بگی کردم نیومد تاثیر نذاشت دعا نویس راه و چاره نیست نماز شب بخوان ۴۰ شب به نیت مهر و محبت طرف مقابلت منم میخوام شروع کنم بارها میگید چرا تاپیکات تناقض داره عزیزان منو دوستم باهم تو این اکانتیم یبار من تاپیک میزنم یبار اون لطفاً حاشیه درست نکنید ❤️
mmfn131313 عضویت: 1403/02/24 تعداد پست: 3812 من سمت دعا نویسم رفتم خواهر هرررکاری بگی کردم نیومد تاثیر نذاشت دعا نویس راه و چاره نیست نماز شب بخو ... دعا نویس خوب بود؟؟ من یکیو میشناسم ولی میدونم شیطانی و گناهه چله بگیرم یا همینجوری دلی از فردا شب میخونم الان پریودم😭 آرزوم اینه استاد دانشگاه شم یه صلوات بفرست به آرزوم برسم🥹
میم_نون_واو مدیر استارتر عضویت: 1403/04/04 تعداد پست: 4028 دعا نویس خوب بود؟؟ من یکیو میشناسم ولی میدونم شیطانی و گناهه چله بگیرم یا همینجوری دلی از فردا شب می ... دعا نویسام جوری بودن که عین مطب شلوغ یعنی رفتم دعا بگیرم برای طرف شیرینی و طلا و میلیونی پول میاوردن که کاراشونو درست کرده بهش شیرینی میدادن ولی واسه من جواب نداد از ی استاد هم پرسیدم گفت دعا نگیرید برید سمت خدا از اون بخواید مهرتونو بندازه تو دل طرف بارها میگید چرا تاپیکات تناقض داره عزیزان منو دوستم باهم تو این اکانتیم یبار من تاپیک میزنم یبار اون لطفاً حاشیه درست نکنید ❤️
mmfn131313 عضویت: 1403/02/24 تعداد پست: 3812 دعا نویسام جوری بودن که عین مطب شلوغ یعنی رفتم دعا بگیرم برای طرف شیرینی و طلا و میلیونی پول میاوردن ... اون استاد گفت با نماز شب دعا کنیم ؟؟ آرزوم اینه استاد دانشگاه شم یه صلوات بفرست به آرزوم برسم🥹
میم_نون_واو مدیر استارتر عضویت: 1403/04/04 تعداد پست: 4028 اون استاد گفت با نماز شب دعا کنیم ؟؟ نگفت نماز شب گفت سمت دعانویس نرید پولتونو حروم میکنید تاثیر نمیذاره من ط لسم زدم داشتم کور میشدم سنگینش افتاد رو چشمام سعی کن با خدا ارتباط بگیری و از خودش بخاه بزن گوگل بارها میگید چرا تاپیکات تناقض داره عزیزان منو دوستم باهم تو این اکانتیم یبار من تاپیک میزنم یبار اون لطفاً حاشیه درست نکنید ❤️
mmfn131313 عضویت: 1403/02/24 تعداد پست: 3812 باشه میخونمچند بار خوندم ۱۵ ۲۰ بار واقعا هرکاری حاضرم کنم برگرده😭😭😭😭😭😭 آرزوم اینه استاد دانشگاه شم یه صلوات بفرست به آرزوم برسم🥹
میم_نون_واو مدیر استارتر عضویت: 1403/04/04 تعداد پست: 4028 باشه میخونمچند بار خوندم ۱۵ ۲۰ بار واقعا هرکاری حاضرم کنم برگرده😭😭😭😭😭😭 نیت کن تا ۴۰ روز بخونی بعد از نماز هم ۷۰ تا حمد بخون به نیت بازگشت و مهرو مخبت بارها میگید چرا تاپیکات تناقض داره عزیزان منو دوستم باهم تو این اکانتیم یبار من تاپیک میزنم یبار اون لطفاً حاشیه درست نکنید ❤️