2789
عنوان

بچه داری

| مشاهده متن کامل بحث + 405 بازدید | 56 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بازم خیلی سخته بعدش نگاه بقیه بهت عجیب نبود که همش تعجب کنن ؟ من انقد بدم میاد این طوری نگاه میکنن&n ...

بقیه خب خیلی تعجب میکنن..

هرجا برم مثلا وقتی سنم رو میپرسن و بچم رو میبینن همشون سعی میکنن یه تیکه ای بندازن که الان زود بود و هولکی بودی و این حرفا..

ولی حرفای هیچکدوم برام مهم نیس فقط پسرم و باباش رو عشقههه..

تو هم بزار بچه گیرت بیاد بعد میگی کاش زودتر بچه دار میشدم..

بقیه خب خیلی تعجب میکنن.. هرجا برم مثلا وقتی سنم رو میپرسن و بچم رو میبینن همشون سعی میکنن یه تیکه ...

فکر نکنم من الان شوهرم نمیخواد مامانم ایناهم میگن نیارید زوده هیچ کس راضی نیست😁😁😁😁😁

فکر نکنم من الان شوهرم نمیخواد مامانم ایناهم میگن نیارید زوده هیچ کس راضی نیست😁😁😁😁😁

من شوهرم عاشق بچه بود و هس..

مامانمم خیلی اصرار داشت که بچه دار نشیم..ولی بخدا الان هر دقیقه زنگ میزنه که نوه گلم چیکار میکنه..هرروزم که وقت نکنه یه روز در میون میاد نوه اش رو ببینه..

بهش میگم توکه راضی نبودی میگفتی برات زوده میگه من چه میدونستم نوه انقدر عزیزه..

۳۰ک خیلی دیره

من تو سي سالگي بچه دار شدم

قبلش كلييييييي كتاب خوندم،يك عالمه فيلم و سريال هاي بروز و مطرح دنيا رو ديدم. كلي سفرهاي جورواجور رفتم، كلي كار كردمو پول دراوردم. كلي با همسرم پيك نيك هاي شبونه و جاده گردي رفتم.

الان دخترم ده ماهشه و تنها شادي و سرگرمي من فعلا بزرگ كردن اين بچه است بدون هيچ حسرتي! يعني بچه داري لذتي برام داره كه هيچ چيز نداره، به نظر خودم يه دليل بزرگش همين سن بچه دار شدنمه

مادر يك گل رز هستم و تو يك جزيره كوچيك زندگي ميكنم
خدا بچتو زیر سایه مامان و باباش نگه داره😘

ممنون عزیزم قربونت برم..

ایشالا شماهم بچه دار میشین و میبینین چقد بچه شیرینه..

شوهرمم بهم میگه دوتاتون کنارهم و باهم بزرگ میشین

ممنون عزیزم قربونت برم.. ایشالا شماهم بچه دار میشین و میبینین چقد بچه شیرینه.. شوهرمم بهم میگه دوت ...

الان وقت میکنی بری بیرون؟یابه کارای خونت برسی؟اسم کوچولو چیه راستی؟