2777
2789
عنوان

بچه داری

| مشاهده متن کامل بحث + 405 بازدید | 56 پست
خانوما من درسم میخونم اما همش تنهام.بنظرتون بچه راه حل خوبی نیس؟

عزيزم منم همسن توام ميخوام چند روز ديگه اقدام كنم مطمئنم اصلا هم پشيمون نميشم خيلي هم خوشحالم از اين بابت

اگه ميتوني از پسش بربياي حتما بيار

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من تو 30سالگی بچه اوردم و اگه عقل الانمو داشتم حتما هم زودتر شوهر میکردم هم زودتر بچه میاوردم

توام اگر شوهرت خوبه چرا نیاریرخواهر بیار ک خییییلی خوبه

لطفا" برای مامانم که تو بستر بیماریه دعا کنید
عزيزم منم همسن توام ميخوام چند روز ديگه اقدام كنم مطمئنم اصلا هم پشيمون نميشم خيلي هم خوشحالم از اين ...

عزیزمممم

اخیش چ خوشحال میشم همسن وسالم متاهل و خونه دارن.

موفق باشی عزیزم

منم۱۹سالمه۲۰سالگیم بچم بدنیا میاد دانشجوهم هستم.اصلاااا پشیمون نیستم از این که زود باردار شدم اتفاقا خوشحالم فاصله سنیش با من زیاد نیست و مثل دوتا رفیق میشیم درآینده

من تو 30سالگی بچه اوردم و اگه عقل الانمو داشتم حتما هم زودتر شوهر میکردم هم زودتر بچه میاوردم تو ...

شوهرم عالیه خداروشکر

ولی میترسم بیارم بعد پشیمون شم 

[QUOTE=58090208]زایمانت سخت نبود سنت اونقد کم بود؟ [/QUOTE خب خیلی میترسیدم ولی بچم دو سه روز ...

بازم خیلی سخته بعدش نگاه بقیه بهت عجیب نبود که همش تعجب کنن ؟ من انقد بدم میاد این طوری نگاه میکنن 

من خودم ۱۹ سالمه بچه هم دوست دارم ولی از همینا میترسم 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز