2777
2789
عنوان

اندام نیکا فلاحی

135 بازدید | 14 پست

بنظرتون قشنگه

من قد و هیکلم و رنگم شبیهشه فقد سینم پروتز نیست پاهام یکم پرتره

شبیه بچه هاس هیکلش

ز چهره توان ‌دید رنگ درون /نگردد سیه دل سپید از برون

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

تو از اون قشنگتری از هر لحاظ

من دیدمت

هم فرشته اولا بولرم و هم شیطان،  بستگیسی وار من ایشیخ لیخ اولاسان یا گئجلیخ:)  😈        https://daigo.ir/secret/21646061130                                                 🙃 لینک چت🙃                                       کنکوری ۱۴۰۷ 😍عاشق رشته تجربیم 😊ولی الان شکست بدی خوردم از تجربی🤧میام سایت به دوستام سر میزنم این تنها تفریح من در این روزاست 🙇🏻‍♀اخلاق و رفتارم تو سایت با واقعیتم خیلی فرق داره و در واقعیت خیلی آرومم و کم حرف🤷🏻‍♀ هر وقت خسته شم و ناراحت فقط گوش کردن آهنگ آرومم میکنه🥺یه دختر ترکم و به ترک بودنم افتخار میکنم.😍طرفدار تیم تراکتور هستم طرفدار تیم تراکتور بودن دلیه مهم نیست ببازیم یا ببریم چون که تراکتور همیشه برای ما قهرمانه💓‌.‌.اِصالَتَم اِفتخارمه' 𝑻𝑶𝑹𝑲❤️‍🔥🤟🏻🐺

قدش خیلی کوتاس خب و هیکل آنچنانی هم ندارهسر لاغریم معدشو ب فنا داده خودش گفت و همش معده درده و بیمار ...

من قدم مثل اونه ۱۵۸🥹😂

هیکلم شبیهشه فقد رون و سینه هام یکم چاق تره🥲

ز چهره توان ‌دید رنگ درون /نگردد سیه دل سپید از برون

من قدم مثل اونه ۱۵۸🥹😂هیکلم شبیهشه فقد رون و سینه هام یکم چاق تره🥲

خوبه بابا اینا با هزارتا کار و افکت و عمل و.. اینن

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه

خوبه ولی فقط آپاندیسش عملی نیست

بیرون بودن زلف زنان ایل جزئی زیبایشان است و هیچ مرد اصیل قشقایی و بختیاری به زلف زنان ایل توجهی نمیکند همان گونه که مردان شالیکار به ساق برهنه زنان شالیکار بی اعتنا اند گرگ اگر هوس گوشت کند پوست شکار برایش مهمه نیست  حجاب باید باطنی باشد نه ظاهری از نسل آلوده من گذشت به فرزندان خود خوب دیدن بیاموزید.      زن ستیز ها، مذهبی های افراطی ، طرفداران کودک همسری ریپلای نکنن

هیکلش عملی نیست فقد سینه هاش رنگ پوستشم سفیده سفیده

دماغش عمله

چونش تزریقه

لبشم که ژل زده بود بقیشو دیگه یاد نمیاد

بیرون بودن زلف زنان ایل جزئی زیبایشان است و هیچ مرد اصیل قشقایی و بختیاری به زلف زنان ایل توجهی نمیکند همان گونه که مردان شالیکار به ساق برهنه زنان شالیکار بی اعتنا اند گرگ اگر هوس گوشت کند پوست شکار برایش مهمه نیست  حجاب باید باطنی باشد نه ظاهری از نسل آلوده من گذشت به فرزندان خود خوب دیدن بیاموزید.      زن ستیز ها، مذهبی های افراطی ، طرفداران کودک همسری ریپلای نکنن

ابروشم کاشت کرده

اها اره راست میگه