2777
2789
عنوان

به زندگی یکی از کاربرا حسودیم میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 2101 بازدید | 165 پست
این از همه چیش عکس میذاره😓 همه هم میگن فیک نیست و...نمیدونمبا خودم میگم ممکنه آدم انقدر خوشبخت؟

ازکجا میدونی فیک نیسس؟

ما ی گروه داشتیم با خانومای اینجا شماره هم داشتیم تلفنی حرف میزدیم عکس ردوبدل میکردیم چندسال درارتباط بودیم آخرش فهمیدیم دونفر همه چیمون دروع گفتن همینه چی

یعنی یه نفر پیدا نمیشه همچین زندگی داشته باشه؟همه فیک؟!

من که یادمه عکس خونه نقلیم گذاشتم

و اصلا هم فیک نبود

جمع نباید ببنیدید

الآنم تاپیک نمیزنم چون بازخورد منفی و دلسرد کننده زیاد دیدم

من آتنام 2️⃣9️⃣ اسفند2️⃣3️⃣ ساله میشم .دختر شیرازی 💖 😇. و حسابدارم📊. هیچ انسانی کامل نیست و قطعا همه مون نقص هایی داریم فقط باید از دیروز مون بهتر باشیم.سعی میکنم خوشحالی به دیگران منتقل کنم 🎉.نماد من ماهی هست یعنی آرام🐠 . یه اسفندی مسئولیت پذیر و مهربونم☃️ . اهل کتاب و موسیقی 📚🎹. و عاشق محیط زیست و حیوانات🌄 .زندگی بهم یاد داد که انسانیت و محبت مهم ترین و به یاد موندنی ترین بخش زندگی مونه. شاد بودن تنها انتقامی هست ک میشه از زندگی گرفت🥳. خدایا شکرت بابت خانواده ام و تمام نعمت هایی ک دادی بهم🙏👩❤️👨💛.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نمیدونم کیه ولی چرا باید حتما یکی که خوشبخت داره زندگی میکنهدحرفاش دروغ باشه بعد میگن چرا اینجا همه بدبختن و دارن از شوهراشون مینالن

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

چه ساده هستین یکی از همین لاکچریسم ها زن نما از آب دراومد ظاهر زندگی کسی و باور نکنید در کل زندگی خو ...

به منم یکی درخواست داد بعد شک کردم یکی گفت مرد هست خودشو زن جا زده برام عجیب بود.

بسم الله الرحمن الرحیم. سلام نابینا هستم و از صفحه خوان برای خوندن نوشته ها استفاده میکنم (البته که عکس نوشته براش تعریف نشده). امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت عج الله دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربونت چه کردی؟ امام زمان عج الله همیشه برای ما دعا میکنند.همونجوری که جد بزرگوارشون امير المومنین علی علیه السلام به رُمیله فرمودند: ای رمیله، هیچ مومنی نیست که بیمار شود مگر اینکه به مرض او مريض میشویم و اندوهگين نشود مومنی، مگر اینکه به خاطر اندوه او اندوهگین گردیم و دعایی نکند مگر اینکه برای او آمین گوییم و ساکت نماند مگر اینکه برایش دعا کنیم. همه ی هستی و وجودمون و نعمت هایی که داریم به برکت وجود امام زمان عج الله هست. ما خلیفه ی خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم. تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم از سال ۱۴۰۰ اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سرِ سفره پر مهر خدا و اهل بیت علیهم السلام.  راستی اگه تاپیک یا پستی رو به اشتباه لایک کردم از درگاه الهی و دوستان عزیز نی نی سایتم معذرت میخوام

فهمیدم کدوم کاربرو میگی

ایشون خیلی دنبال پز دادنه بیشتر و دنبال نشون دادن خودش همش میخاد غیر مستقیم بگه اره من فلانم

برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست    کاربری دست دوتا دوست صمیمیه  ملوین و مهرسا🦋🤍.                 

حالا تراپیست رفتن چیز خاصی نیست هرینه اشم آنچنان بالا نیست ولی ببین همیشه عالی نیست مگه میشه همیشه خوب باشه شاید اون فقط خوابشو میذاره مپلکیک پختن ۱ سال کیک درست کردم تا کیکم نرم و پفی و قد کشیده و قابل تزئین شد اولین کیکم عین گل شد نه قدی نع پفی نه رنگی اردشم خام بود ولی هی درست کردم هی و درست شد زندگی هم همینه

دلآ‌ نفسم هستم ❤️❤️

فهمیدم کدوم کاربرو میگی ایشون خیلی دنبال پز دادنه بیشتر و دنبال نشون دادن خودش همش میخاد غیر مستقیم ...

کی؟

آقا یه دفعه بگین کیه دیگه

کانال یوتوبم 🦋: https://youtube.com/@monarch2119?si=SDHrxSMXCVjLjdaV

۰۰۱۰ رو میگی .بچه قلعه حسن خان

خدا نکشتت الهی🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست    کاربری دست دوتا دوست صمیمیه  ملوین و مهرسا🦋🤍.                 

نمیدونم کی و میگی؟ ولی عزیزم اولا از کجا میدونی کی پشت اون کاربری نشسته و چقدر حرفایی که میزنه راسته ...

نه از این ناراحتم

که خدا به یکی همه چیز میده

به یکی هیچ

ناراحت میشم با حرفای این کاربر

میگم یعنی خدا نمیشد واسه من فقط یه دلخوشی میذاشت

کاش فقط یه بار بشه🥲🚬😔

عزیزم کسی که میاد اینجا پز میده یا فیکه یا عقده ای

من خودم فقط برای مشکلاتم میام اینجا

حتی یکبار نشده ی اتفاق خوب یا لاکچری رو بیام اینجا تعریف کنم چون اون تایم اصلا ذهنم اینجا ها نیست

آرام من بمان کنارم بمان بنگر مرا که میدهم بی جان _ هر جا روم تو سایه ای از منی تو غم گسارم تو دنیای منی_ دریای من ز موج گیسوی تو روانه ام سوی تو تمام من تو_ ای ماهم به چشم من نگاهی تا باران به جان من ببارد_ میخواهم نفس که در هوایت نایی بر نوای من بیارد_چشمان تو چشمه امید است بر حال خراب ناامیدم_ آوازت غزل ترین کلام است من با تو به آسمان رسیدم_آغوش تو پناه طوفان من جان میدهد به جان تو جان من _ چشمان من کنار دنیای تو فقط تماشای تو تو آرزو تو....

یعنی در مورد همه اینا تاپیک میزنه ؟

نمیدونم من نمیتونم باور کنم

مثلا ندیدم یه دکتر بیاد همینجوری بگه من دکترم یا کارخونه دار یا اونی که خانواده اوپنی داره هر کدوم از اینا باشه دیگه برای آدم عادیه نمیاد در موردش تاپیک بزنه

اینم بدون وقتی یکی مدام میخواد بگه من هیچ مشکلی ندارم قطعا مشکل بزرگی داره

وگرنه هیچ کس تاکید میکنم هیچ کس بی مشکل نیست

یا دیدی بعضیا میگن ما تا حالا با شوهرمون بحث نکردیم ؟ پزشم میدن بنظرم که رابطه افتضاحی دارن چون دوتا آدم توی یه خونه بخوان نخوان اختلاف نظر دارن چه همسر باشه مادر خواهر هر کسی باهات هم خونه باشه به اختلاف نظر میخوری پس اینکه بگی من هیچ وقت بحث نداشتم بنظرم یکی تو اون رابطه مدام سرکوب میشه

هر کسی قشنگی های زندگی خودشو داره گلم فکرشو نکن بلاخره یکی بیشتر داره یکی کمتر

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید