2777
2789

همینکه میگن دائما یکسان نباشد حال دوران

تو این دوره از زندگیم به شدت فشار رومه و خیلی اوضاع بی ریختی دارم دو ساله همینه همه میگن اینجور نمیمونه اما من واقعا سوالم اینه که کسی بوده که روزای بدش تموم شده باشه؟اصلا تموم میشه؟ تازگیا به این نتیجه رسیدم خدا نمیبنه

خواهشاً تاپیک های قدیمیمو لایک نکنید یاد آور روزهای بد هست برام.اگه تاپیکام ناراحتتون میکنه ببخشید چون جز اینجا جایی برای درد و دل کردن ندارم🖤میشه شادی روح نامزد عزیزم فاتحه بخونید😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بلاخره تموم میشه

برا یکی ممکنه 6 ماه طول بکشه یکی 10 سال

یکی 1 هفته.....

ولی بلاخره تموم میشه

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

ان مَعَ العُسر یُسری

بعد از هر سختی آسانی هست قطعاً

همه شما سرباز هستید خانم‌ها همه شما ،،،حالا یا در جبهه حق میجنگی یا سنگ باطل رو به سینه میزنید.       همه شما سرباز هستید راه سومی وجود ندارد ❌

بستگی بخودت داره که ازش خارج شی

مثلا داغ دیدن رو چجوری باید خارج شد؟تا آخر عمر تو قلبته

خواهشاً تاپیک های قدیمیمو لایک نکنید یاد آور روزهای بد هست برام.اگه تاپیکام ناراحتتون میکنه ببخشید چون جز اینجا جایی برای درد و دل کردن ندارم🖤میشه شادی روح نامزد عزیزم فاتحه بخونید😔

ان مَعَ العُسر یُسری بعد از هر سختی آسانی هست قطعاً

پس کی

منم قبلا خیلی اعتقاد داشتم به این جمله

ولی تازگیا دیگه انگار به خیلی چیزا شک کردم

بله ۶ ماه بود و تمام شد اما سختی همیشه هست مدل های دیگه دوباره شروع میشه

میشه درخواستمو قبول کنی؟!

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
اره من چندبار ازش گذشتمانقد روم فشار روانی و افکار منفی بود مغزم داشت میترکید حس میکردم مغزم داره می ...

چرا برای من نمیگذره هرچی پیش خدا التماس میکنم

واقعا برام مشکلی پیش اومده که خیلی اذیتم

بله ،۷سال وضع زندگیم بد بود نه خونه نه ماشین،نه کار خوب داشتیم با دوتا بچه با بدبختی سر کردیم ولی بعدش خدارو شکر به لطف خدا زندگیمون زیرو رو شد الان هم خونه داریم هم ماشین و پس انداز ،دوره نداری انگار اقوام نزدیکم آدم حسابمون نمیکردن خدا نکنه آدم نداشته باشه .

ولی واقعا این درسته دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور

فقط آدم رفتار دیگران و تو دوران نداری فراموش نمیکنه،واینکه جلو بچت شرمنده باشی😔

این نیز بگذرد...