miim مدیر استارتر عضویت: 1398/06/08 تعداد پست: 15634 عنوان میگم نکنه بهم پولی نده 😒🥲😥😥😥😥😥😐میشه دعام کنید 🥲🍁🍁🍁 74 بازدید | 14 پست نگرانم 😥اخر ماه معلوم میشهاول گفتن پولی نمیدن چون کار آموزمولی بعدش یواش تو گوشم صاحب مدرسه گفت بهم پول میدمالانم نگرانم اون پول اندک رو هم نده خدایا شکرت بابت همه چیز💚 دیروز | 14:45 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
miim مدیر استارتر عضویت: 1398/06/08 تعداد پست: 15634 ان شالله میدهغیرانتفاعی هستی؟ ار خدایا شکرت بابت همه چیز💚
کاربرسایتم عضویت: 1402/09/25 تعداد پست: 5959 ار میشه بگی چجور اقدام کردی؟ چون من هرچی غیرانتفاعی دیدم سابقه میخواست یا میگن پارتی میخواد 👊
miim مدیر استارتر عضویت: 1398/06/08 تعداد پست: 15634 میشه بگی چجور اقدام کردی؟ چون من هرچی غیرانتفاعی دیدم سابقه میخواست یا میگن پارتی میخواد همکارم منو معرفی کرد رفتم فرم پر کردم آخه پولی نمیدن خدایا شکرت بابت همه چیز💚
miim مدیر استارتر عضویت: 1398/06/08 تعداد پست: 15634 میشه بگی چجور اقدام کردی؟ چون من هرچی غیرانتفاعی دیدم سابقه میخواست یا میگن پارتی میخواد خودمم مثل تو چند جا رفته بودم اینم واقعا خواست خدا بود من خودمم تدریس میکنم خصوصی اما خب به عنوان معلم منو جذب نکردن خدایا شکرت بابت همه چیز💚
کاربرسایتم عضویت: 1402/09/25 تعداد پست: 5959 خودمم مثل تو چند جا رفته بودم اینم واقعا خواست خدا بود من خودمم تدریس میکنم خصوصی اما خب به عنوان مع ... من خودم بخاطر شرایطی که دارم استخدامی شرکت نمیکنم ولی شما که داری تو مدارس تدریس میکنی حتما استخدامی هم شرکت کنمن یکم درباره ی غیرانتفاعی ها تحقیق کردم دیدم خیلی ظلمه البته این که الان داری تدریس میکنی اینجا هم عالیه میشه رزومت 👊
miim مدیر استارتر عضویت: 1398/06/08 تعداد پست: 15634 من خودم بخاطر شرایطی که دارم استخدامی شرکت نمیکنم ولی شما که داری تو مدارس تدریس میکنی حتما استخدامی ... اصلا دیگه دوست ندارم آزمون استخدامی شرکت کنم دوبار شرکت کردم قبول نشدم خدایا شکرت بابت همه چیز💚
miim مدیر استارتر عضویت: 1398/06/08 تعداد پست: 15634 من خودم بخاطر شرایطی که دارم استخدامی شرکت نمیکنم ولی شما که داری تو مدارس تدریس میکنی حتما استخدامی ... خصوصی تو آموزشگاه تدریس دارم مدارس نه خدایا شکرت بابت همه چیز💚
miim مدیر استارتر عضویت: 1398/06/08 تعداد پست: 15634 من خودم بخاطر شرایطی که دارم استخدامی شرکت نمیکنم ولی شما که داری تو مدارس تدریس میکنی حتما استخدامی ... ببین مدرسه با مدرسه فرق داره بعضی مدارس واقعا شرایط شون عالیه خدایا شکرت بابت همه چیز💚
کاربرسایتم عضویت: 1402/09/25 تعداد پست: 5959 اصلا دیگه دوست ندارم آزمون استخدامی شرکت کنم دوبار شرکت کردم قبول نشدم مصاحبه یا ازمون رو؟منم دقیقااا از همین میترسم میترسم عمرم الکی بره 👊
miim مدیر استارتر عضویت: 1398/06/08 تعداد پست: 15634 مصاحبه یا ازمون رو؟منم دقیقااا از همین میترسم میترسم عمرم الکی بره آزمون دادم قبول نشدم خدایا شکرت بابت همه چیز💚