2777
2789
عنوان

پسرا چقد پرو شدن

159 بازدید | 13 پست

پسره با قد170 و چهره داغون و بیکار میات درمورد اینکه دختر باید چهرش فلان باشه قدش فلان باشه نظر میده

از اون ورم یه پسر دیگه اومده دایرکت بیکار و معتاد علاف صرفا هیکلشم چوب کبریتی چون قدش 2 متره به لطف دخترای پیکمی اینو اپشن خاصی میدونه و به خیال خودش همه دخترا صف کشیدن براش خودشو میگیره

چون فقط قدش از برد پیت بلند تره خودشو از اون برتر میدونه😂😂😂😵💫

حالا برد پیتم کوتاه نیست180 عه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه کاربر مرد هم هست اینجا چندش خودش میگخ من زشتم ولب میخوام یه زن جوون سفید و خوشگل بگیرم که زود پیر نشه😑

بیرون بودن زلف زنان ایل جزئی زیبایشان است و هیچ مرد اصیل قشقایی و بختیاری به زلف زنان ایل توجهی نمیکند همان گونه که مردان شالیکار به ساق برهنه زنان شالیکار بی اعتنا اند گرگ اگر هوس گوشت کند پوست شکار برایش مهمه نیست  حجاب باید باطنی باشد نه ظاهری از نسل آلوده من گذشت به فرزندان خود خوب دیدن بیاموزید.      زن ستیز ها، مذهبی های افراطی ، طرفداران کودک همسری ریپلای نکنن

یه کاربر مرد هم هست اینجا چندش خودش میگخ من زشتم ولب میخوام یه زن جوون سفید و خوشگل بگیرم که زود پیر ...

😂😂اعتماددد به سقف

خدایی پسرای خارجی رو شما مقایسه کن

از همین مقایسه بازیگرا فرهنگ مردم اون کشورم مشخص میشه

بازیگرای ایرانی دختر ببست سال کوچکتر از خودشونو میگیرن یا امثال ج مشیدی ت ج اوز میکنن که فرهنگ تو کشورمونک همینه

درحالی بازیگر خارجی این چیزا یا دیده نمیشه یا کمتر دیده میش

😂😂اعتماددد به سقفخدایی پسرای خارجی رو شما مقایسه کناز همین مقایسه بازیگرا فرهنگ مردم اون کشورم مشخ ...

چون جامعه مرد سالاره

بیرون بودن زلف زنان ایل جزئی زیبایشان است و هیچ مرد اصیل قشقایی و بختیاری به زلف زنان ایل توجهی نمیکند همان گونه که مردان شالیکار به ساق برهنه زنان شالیکار بی اعتنا اند گرگ اگر هوس گوشت کند پوست شکار برایش مهمه نیست  حجاب باید باطنی باشد نه ظاهری از نسل آلوده من گذشت به فرزندان خود خوب دیدن بیاموزید.      زن ستیز ها، مذهبی های افراطی ، طرفداران کودک همسری ریپلای نکنن

چون جامعه مرد سالاره

تقصیر خانومام هست

زنه اومده میگه اگه اخلاق و چهره مرده به دل زنه نشینه مهم نیست طول زندگی اوکی میشن ولی نظر مرده در مورد زنه مهمه

الان همینو زنا میگن فردا مردام فاز میگیرن

تقصیر خانومام هستزنه اومده میگه اگه اخلاق و چهره مرده به دل زنه نشینه مهم نیست طول زندگی اوکی میشن و ...

خیلی خانم زن ستیز داریم یکی دیگه بود ینفر تاپیک زده بود که تو قوانین ایران شوهر میتونه به زنش تجاوز کنه برگشت گفت زن از شوهرش حریم جدا نداره نمیشه اسمسو گذاشت تجاوز😑