2777
2789
عنوان

تجربه مصرف آسنترا

150 بازدید | 22 پست

خانمها من حدود ۸ روزه آسنترا ۵۰ میخورم .والا استرس نداشتم از وقتی خوردم دلشوره مدام اعصاب داغون نصیبم شده .ترس هم دارم .من واسه وسواس فکری میخورم و استرس ناشی از وسواس .البته بگم پارسال خوردم بهتر شدم قطع کردم.دوباره علایمم خفیفتر برگشت شروع کردم دوباره

من چندساله دارواعصاب میخورم. اوایل مصرف ممکنه حالت بدترشه بعد یک دوماه نتیجه میگیری

اگه قابل تحمل نیس حتمابه دکترت بگوتاعوضش کنه. آسنترا به منم نمیساخت

سال ۹۷ عمل تیروییدکتومی توتال شدم. والان دچار افت کلسیم ومشکل بلعم. که چندساله بخاطر مشکل بلع کارم به دکتراعصاب کشیده. هرکی امضام میبینه برا خوب شدن حال وبرطرف شدن مشکل بلعم یه صلوات بفرسته 😥🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من چندساله دارواعصاب میخورم. اوایل مصرف ممکنه حالت بدترشه بعد یک دوماه نتیجه میگیری اگه قابل تحمل ن ...

آخه دفعه قبلی حالم و عالی کرد .خیلی خوب شده بودم سر خود قطع کردم.شما قرص چی میخوری ؟چند ساله؟

آخه دفعه قبلی حالم و عالی کرد .خیلی خوب شده بودم سر خود قطع کردم.شما قرص چی میخوری ؟چند ساله؟

یساله بیشتر آلوینتا والانزاپین میخورم وحالم خوب بود تادوماه پیش یکیشون تغییردادم که دوباره ریختم بهم الان خیلی حالم بده انگاریه بغضی توگلومه ویکی دستش محکم گذاشته گردنم وای خیلی بده . فردا میرم پیش روانپزشکم ببینم چه میگه .نمیدونم تیروییدمم فکرکنم خیلی ریخته بهم نمیدونم چمه خدایا چقدسخته😥

سال ۹۷ عمل تیروییدکتومی توتال شدم. والان دچار افت کلسیم ومشکل بلعم. که چندساله بخاطر مشکل بلع کارم به دکتراعصاب کشیده. هرکی امضام میبینه برا خوب شدن حال وبرطرف شدن مشکل بلعم یه صلوات بفرسته 😥🙏

یساله بیشتر آلوینتا والانزاپین میخورم وحالم خوب بود تادوماه پیش یکیشون تغییردادم که دوباره ریختم به ...

نباید تغییر میدادی اشتباه کردی .اشکال نداره انشاالله حالتدبهتر میشه .من که ۸ روزه زندگیم و نفهمیدم فقط کارهای روتین زندگیم و زورکی میکنم اونم به خاطر بچه هام .انگار دارن شکنجه ام میدن

نباید تغییر میدادی اشتباه کردی .اشکال نداره انشاالله حالتدبهتر میشه .من که ۸ روزه زندگیم و نفهمیدم ف ...

بااینکه نزدیک دوماهه دوباره همون آلوینتا والانزاپین رومیخورم ولی هنوز حالم خوب نشده . درکت میکنم .حتمابه دکترت بگو

نه .ولی یادم نیست دفعه قبل چند وقته اثر کرد .خیلی اذیتم .لعنت به بیماری روحی .مدام دلشوره و ترس دارم

نصف کن بخور

شروع دوباره پنجاه،زیاده نصف کن،چند،روز ،،اگرخوب بودی،همون،نصف

اگرنه بعدکاملشوبخور

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،