2777
2789
عنوان

بگذار نامت وطنم باشد

253 بازدید | 38 پست

میدونم اینجا خیلیها باهام هم عقیده نیستند اما از نظر من اینکه اسم شهر یا کشورت رو بذاری رو بچهت، همیشه ایده قشنگ و شاعرانهای بوده.

تصور کن اسم یه جایی که از نظرت خیلی عزیزه رو بذاری روی کسی که عزیزترین آدم زندگیته... قشنگه خب 😍

بیاید یه مروری کنیم روی این مدل اسمها

احترام به عقاید یعنی من به محدودیت‌هایی که برای خودت گذاشته‌ای احترام بگذارم نه به محدودیت‌هایی که می‌خواهی برای من بگذاری!

ایران احتمالا آشناترینشونه

قدیمی شده بود ولی انگار کمکم داره رونق میگیره، چند وقته تو توییتر و کانالهای تلگرامی وقتی میپرسند اگه دختر داشتی اسمشو چی میذاشتی اغلب چند نفری میگن ایران یا معادلهاش مثل ایرانا و ایرانه

ایران، سرزمین کهن و زیبای آریاییها

احترام به عقاید یعنی من به محدودیت‌هایی که برای خودت گذاشته‌ای احترام بگذارم نه به محدودیت‌هایی که می‌خواهی برای من بگذاری!

ایران

وطن

تهران

دیار

اینارو شنیدم

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تصور کنید اسم یه بچه اهواز یا اصفهان باشه😐

تهران شنیدم تو همین سایت این پسرشه

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

گیلانه

گیلان هم خودش قشنگه هم اسمش، نمیدونم هنوزم شمالیها ااین اسمو میدارن یا نه، کاش بذارن، تصورم از گیلانه یک دختر چشمسبز و ظریف و مهربونه

مثلا دخترم تهران 🙄😂

اتفاقا یه کاربری اینجا بود خیلی ادعا کلاس داشت اسم پسرشو گذاشته بود تهران

میگفت مث خیلیا که اسم بچشونو میذارن میلان

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری