2777
2789

بعد اینکه ازمایش داد

میگن که نباید سریع رفت سونو و۶هقته برن برای تشکیل قلب

پس کلا نباید بعد ازمایش رفت سونو؟!

باید دکتر زنان رفت یا زوده

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم یه دکترزنان خوب پیدا کن برو پیشش

برات سونو مینویسه ۶یا ۸ هفته ات که شد میری سونوگرافی (واسه صدای قلب جنین )

بعد میبری دکترت نشون میدی جوابو

سونو بعدی ۱۲ هفته است بهش میگن ان تی

سونوی بعدش ۱۸هفته است واسه رشد اندام ها و جنسیت بچه =)

ذیگه بعد این سونو ها همه سونو رشد هستن تا موقع زایمان تقریبا دوماه یا یکماه یبارمیفرستت سونو گرافی (واجب نیستن)

حالا ما بین اینا ممکنه بنا به تشخیص خودش سونوهایه دیگه هم بنویسه

میگن خسیس ها میگن ک ویزیت دکتر ندنبعد آزمایش با جواب برو پیشی دکتر زنانی که میخوای پرونده تشکیل بده ...

نه عزیزم ولی بعضی دکترها زود سونو میدن تو دل ادم خالی میشه یه دقیقه میگن ساک نیست یه دقیقه قلب هنوز تشکیل نشده شاید تشکیل نشه بیشتر استرس رو استرس میاد اونم تو دوران بارداری که هورمونات اینطور بهم ریخته من زود رفتم اینقدر استرس بهم وارد کردن که تا حالا از اسم دکتر بدم اومده

میگن خسیس ها میگن ک ویزیت دکتر ندنبعد آزمایش با جواب برو پیشی دکتر زنانی که میخوای پرونده تشکیل بده ...

واسه خستست نیست عزیزم

من چهارهفته رفتم سونو دادم گفتن کیسه هست ولی جنین تشکیل نشده

از استرس مردم تا دو هفته بگزره ۶هفته برم !

بعدا ک دکترم و عوض کردم رفتم پیش اونی که مد نظرم بود گف کاملا عادیه

قبل ۶هفته معمولا سونو نمیفرستن چون خیلی زوده الکی مادر استرس میکشه

میری دکتر زنان برات یه سری ازمایش های مخصوص مینویسه که باید سریعان انجامشون بدی و جوابشو ببری پیشش.. بعداز اونم یه سنو تشکیل قلب برای هفت هفته داری و...

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
نه عزیزم ولی بعضی دکترها زود سونو میدن تو دل ادم خالی میشه یه دقیقه میگن ساک نیست یه دقیقه قلب هنوز ...

آدم باید خودش استرس کنترل کنه وگرنه ازین حرفای دکتر تا آخر بارداری و بعدم ک بچه دنیااومد زیاد هست.

کار خاصی نمبخاد کنی ازمایش دادی مثبت بود.شش هفته برو مطب دکتر سونو هفت هفته مینویسه برای تشکیل قلب.و مکمل و تقویتی میده و چکاپ ازمایش کامل

فقط 4 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

واسه خستست نیست عزیزممن چهارهفته رفتم سونو دادم گفتن کیسه هست ولی جنین تشکیل نشدهاز استرس مردم تا دو ...

دکتر شماهم کارش اشتباه نبوده سونو کرده خیال خودت راحت شده که خارج رحمی نیست