۱۳۸۴۱۴۰۳ مدیر استارتر عضویت: 1402/12/25 تعداد پست: 694 عنوان بچه ها این میخچس آیا 39 بازدید | 10 پست ببخشید بچه ها اینجا میگم مثل جوشه فشار میدم درد میگیره دیروز دیدمش رو دو تا از انگشتان هست امروز | 14:17 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شاهدخت_آتلانتیس عضویت: 1403/04/12 تعداد پست: 3909 انگشت پا؟ رنگش سفید هست و وسطش ی دایره هست؟ سفته وودرد داره؟ تنها تلاشم روی خودمو و هدفامه 💫🦋
۱۳۸۴۱۴۰۳ مدیر استارتر عضویت: 1402/12/25 تعداد پست: 694 انگشت پا؟ رنگش سفید هست و وسطش ی دایره هست؟ سفته وودرد داره؟ اره همه اینا هست اندازه سر سوزن سفیده روش برآمده
شاهدخت_آتلانتیس عضویت: 1403/04/12 تعداد پست: 3909 اره همه اینا هست اندازه سر سوزن سفیده روش برآمده آره میخچه هستچسب میخچه بگیر بزن تنها تلاشم روی خودمو و هدفامه 💫🦋
۱۳۸۴۱۴۰۳ مدیر استارتر عضویت: 1402/12/25 تعداد پست: 694 آره میخچه هستچسب میخچه بگیر بزن فشارش بدم پخش میشه رو اونیکی انگشتام ؟ اخه من کفش نمیپوشم چرا اینجوری شده
شاهدخت_آتلانتیس عضویت: 1403/04/12 تعداد پست: 3909 فشارش بدم پخش میشه رو اونیکی انگشتام ؟ اخه من کفش نمیپوشم چرا اینجوری شده نکنه جوش زده؟ چند وقته اینجوری شده؟ ظاهرش توی عکس هرچند ک واضح نیست ولی خیلی شبیه میخچه هایی ک دیدم نیستاگر خیلی وقته داری مثلا یک ماه حداقل آره میخچس وگرنه اگه کم باشه جوشهمیخچه نه با فشار خوب میشه و نه اصلا با فشار دادن میترکه تنها تلاشم روی خودمو و هدفامه 💫🦋
۱۳۸۴۱۴۰۳ مدیر استارتر عضویت: 1402/12/25 تعداد پست: 694 نکنه جوش زده؟ چند وقته اینجوری شده؟ ظاهرش توی عکس هرچند ک واضح نیست ولی خیلی شبیه میخچه هایی ک دیدم ... من دیروز دیدم اینم شبیه جوش نیست نمیترکه اون سفیده دراد دردم داره تازه رو دو تاز انگشتام دراومده کارم درومده
nazhani68 عضویت: 1396/07/27 تعداد پست: 1112 فشارش بدم پخش میشه رو اونیکی انگشتام ؟ اخه من کفش نمیپوشم چرا اینجوری شده من همیچن چیزی داشتمو پام روی زمین میذاشتم،درد میگرفت۲ شب ،سیر له شده مخلوط با زردچوبهگذاشتم روش و دورش با پلاستیک و پارچه پیچوندمخیلی میسوخت،به سختی چند ساعت تحمل کردماما خداروشکر ، کلا گم شد