2777
2789

گف تو خونه کاری نمی کنی .

حالا هرروز میاد خونه مرتب .

منم ناراحت شدم از صبح کاری نکردم تا بدونه فرق وقتایی که کار می کنم و .

ولی عصابم داره بهم می ریزه از شلوغی خونه . بچه هم دارم

سلام 🌷

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مردا هیچ وقت تمیزی و خوبی و نمیبینن .

تا یه روز کثیف میشه میگن همیشه کثیفی یه روز پاراحت باشی میگن همیشه بدعنقی لیاقت ندارن ولشون کن خودت برای آرامش خودت تمیز کن

هی خانمی : تو حق نداری به چیزای منفی فکر کنی چون تو از جنس خدایی و خدا سرشار از انرژی مثبت . 🫂💫

منم همینجورم اعصابم از شلوغی بهم میریزه

بابا مردا همینن ی روز ک مریض میشیم خودشون ی ناهار نمیتونن بزارن برا خودشون

زندگی با همه ی پستی و بلندیاش بالاخره میگذره ‌....یادم نمیره شبایی تو زندگیم بود که حس میکردم زیر آوار غم و گریه تا صبح دووم نمیارم و میمیرم، اما گذشت صبح شد و من زنده موندم. همه ی اون روزا گذشت! هنوزم روزای بد گاهی هستنااا اما ایمان دارم که میگذره‌..پس تو هم ایمان داشته باش روزای بد میگذرن قوی باش و حال خوبتو با هیچی خراب نکن به این فکر کن که زمان ب سرعت در حال عبوره✨🌱                                                                                                                                                                                                           
مثلا کی جمع کنم ؟ شب خوبه؟ میخواستم برا بچم کیک درست کنم الان ظرفای کیک هم اضافه میشه به کثیفی خونه

اشکال نداره ظرفه دیگه همین که فرقشو ببینه یبار کافیه عصابتو خراب نکن حساس نشو شب جمع میکنی دیگه

هر چی که خدا بخواد خدا که بد نمیخواد💚