گارگامل_ مدیر استارتر عضویت: 1402/04/15 تعداد پست: 9390 عنوان بچه ها من فهمیدم از چجور پسرایی خوشم میاددد 199 بازدید | 19 پست پسرایی که باهوشن و دانشگاه تاپ درس میخونن واقعا عاشق یه همچین پسرایی هستماکسامم همشون این خصوصیت رو داشتن😬خداکنه شوهرمم همینجوری باشه سطح دغدغه هیچکس مسخره نیست؛ موضوع اینه که ما از اون سطح گذشتیم یا هنوز بهش نرسیدیم. امروز | 14:11 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گارگامل_ مدیر استارتر عضویت: 1402/04/15 تعداد پست: 9390 منم تایپم پسر باهوش و تو بهترین دانشگاه درس خونده باشه وای منم خیلی دوست دارممم ✨😁 سطح دغدغه هیچکس مسخره نیست؛ موضوع اینه که ما از اون سطح گذشتیم یا هنوز بهش نرسیدیم.
گارگامل_ مدیر استارتر عضویت: 1402/04/15 تعداد پست: 9390 نمیدونم چرا من از پسرای درسخون خوشم نمیاد🤣 🤣🤣🤣 سطح دغدغه هیچکس مسخره نیست؛ موضوع اینه که ما از اون سطح گذشتیم یا هنوز بهش نرسیدیم.
بانو_آناهیتا عضویت: 1400/07/23 تعداد پست: 7251 امممم شرمنده ولی اینا اصلا ملاک نیست...اون باهوش خوبه ها ولی خیلی کلیهفکر کنم منظورت آدمای ساده ای هست که کلا سرشون توی درس و کتابه و به فاز بچه مثبتی دارن تا اطلاع ثانوی این کاربری امنیت ندارد😑میپرسید چرا؟ چون خواهرم نام کاربریمو پیدا کرد😐بله، اینجا هم به فنا رفت
nyusha7747 عضویت: 1402/02/02 تعداد پست: 16382 امممم شرمنده ولی اینا اصلا ملاک نیست...اون باهوش خوبه ها ولی خیلی کلیهفکر کنم منظورت آدمای ساده ای ه ... پسرای خوشتیپ صنعتی شریف
گارگامل_ مدیر استارتر عضویت: 1402/04/15 تعداد پست: 9390 امممم شرمنده ولی اینا اصلا ملاک نیست...اون باهوش خوبه ها ولی خیلی کلیهفکر کنم منظورت آدمای ساده ای ه ... نه اصلا منظورم باهوش بودنشون تو درسه اینایی که مخ کامپیوتر و ریاضی و برنامه نویسی هستن قطعا خوب هم میتونن از این کار پول در بیارن سطح دغدغه هیچکس مسخره نیست؛ موضوع اینه که ما از اون سطح گذشتیم یا هنوز بهش نرسیدیم.
بانو_آناهیتا عضویت: 1400/07/23 تعداد پست: 7251 نه اصلا منظورم باهوش بودنشون تو درسه اینایی که مخ کامپیوتر و ریاضی و برنامه نویسی هستن قطعا خوب هم م ... آهان از اون لحاظ، منظورت کسی هست که توی کارش سَره تا اطلاع ثانوی این کاربری امنیت ندارد😑میپرسید چرا؟ چون خواهرم نام کاربریمو پیدا کرد😐بله، اینجا هم به فنا رفت
عقابه_سینگل عضویت: 1401/09/26 تعداد پست: 7060 نمیدونم چرا من از پسرای درسخون خوشم نمیاد🤣 منم😂خنگای شر جذاب ترن😂
renger_v86 عضویت: 1402/12/19 تعداد پست: 1298 به عنوان یه همچین پسری چرا باید کسی رو انتخاب کنم که با چند نفر بوده وقتی دختری هست ک تاحالا با پسری نبوده؟ Sigma boy/turkboy
مهرگار عضویت: 1401/07/08 تعداد پست: 17701 با باهوش بودن موافقم ولی دانشگاه خوب الزاما به خاطر هوش قبول نمیشن مهم نیست بنظرم