2777
2789
عنوان

کادو روز مادر

| مشاهده متن کامل بحث + 261 بازدید | 30 پست
خب برو بازار گلم یه بلوزی چیزی تونستی بگیر

بدیشم اینه اجازه ندارم تنهایی بدون مامانم از خونه برم بیرون هرچی بخرم اینترنتی میخرم اگرم گل بگیرم میگم داداشم بگیره بیاره😒

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخه سلیقه مامانم یه جورین که حتما باید چیزایی مثل کیف و لباس و اینا رو خودش بخره وگرنه به دلش نیست ب ...

کیک

دسته گل یا یک دونه گل

عطر و ادکلن

چیزای تزیینی خونه

چینی های قاب دیواری

گلدون و گل باهم

رومیزی پته کوچیک یا ترمه

عکسش روی شاسی یا تابلو فرش

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
آخه سلیقه مامانم یه جورین که حتما باید چیزایی مثل کیف و لباس و اینا رو خودش بخره وگرنه به دلش نیست ب ...

ضد آفتاب یا لوازم آرایشی که میدونی استفاده داره براش بخر مثلا رژی که میزنه همیشه بزم یکی دیگه بخر

من شومیز خریدم ۵۸۰

میتونی ساعت یا لوازم آرایشی بهداشتی بخری

دردی که انسان را به سکوت وا می‌دارد بسیار سنگین تر از دردی است که انسان را به فرياد وامی دارد…و انسان ها فقط ب فریاد هم می رسند…نه به سکوت هم…!

مثلا ببین اگه رژش داره تموم میشه از همون براش یدونه بخر یه کرم ضدافتاب اگه اونی که استفاده میکنه رو توانایی هریدش رو داری آدما بیشتر از خود کادو ازینکه یکی توجه داشته که چی دوست دارن خوشحال میشن

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

مرسییییییی عالی بود ایده هات

قربونت برم 💝

میتونی یکی دوتا اسلایس کیک بخری یا بنتو کیک قیمتش خیلی کمه و درکنارش شاخه گل و یچیز دیگ از پدر یا خواهربرادری کسیم میتونی کنک بخای یا قرض کنی

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
مرسییییییی عالی بود ایده هات

ببین من مامانم وفرزندم همسن شماست تغریبا اگه برام عکسمو رو قالیچه بزنه خیلی بدم میاد یا ظرف وظروف بخری اینا رو نخر برای خودش چیزی بخر چون گفتی ایده هاش عالیه گفتم بگم