2777
2789
عنوان

شوهرم به مادرش گفت برای مراسما هیچی برای هیچ احدی نمیخره

| مشاهده متن کامل بحث + 767 بازدید | 53 پست
آقایون توو جمع خانواده اکثرا همینن.. می خوان بگن زن شون واسشون مساله ی مهمی نیست.. شما باید زرنگ می ...

منم هیچی نگفتم ولی بغض کردم که تو بدبختیاش منم تو نداریاش تو مریضیاش ولی بجا قدردانی...تازه چند وقت پیش روز مرد براش کلی وسیله خریده بودم

شوهر منم بنده خدا دستش خالیه .والا شاید واسه هر کدوم یه جعبه شیرینی بگیرم و تمام .مادرم و مادرشوهرم.والا خرج و مخارج بالای زندگی امون همه رو بریده .دیگه نمیشه توقع داشت همه مناسبتها هم خرج کنند .کرایه خونه و قسط و قرعه و فلان .همین که ازشون کمک نمیخواییم بتید شکر کتند .والا

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منم هیچی نگفتم ولی بغض کردم که تو بدبختیاش منم تو نداریاش تو مریضیاش ولی بجا قدردانی...تازه چند وقت ...

مادر اینهمه سال بزرگش کرده تو مربیمربصیاش بالا سرش بوده شب بیداری کشیده سختی کشیده که به اینجا رسونده حق نداره ناراحت بشه؟شما بجاش ناراحت شدی

مگا مادر بچشو ول میکنه؟حرفا میزنی گند بزنن مناسباتای الکیوملت تو خرج زندگی موندنشما چرتکه دستت گرفنی ...

خیلیا بچه هاشونو ول کردن

"دراعماق زمستان،سرانجام آموختم که در درونم،تابستانی شکست ناپذیر وجود دارد"                                         آلبرت کامو

ولی به نظر من دقیقا منظورش شما بودی و مادرتون

اگه جلو مادرش و به مادرش گفته

دیگه باید یه جوری بگه دل مادرش نشکنه

ولی برا زنش بخره

البته کسی نمیخواد برا کسی بخره بهتره چیزی نگن نه اینکه بکن نمیخرم

https://uupload.ir/view/دسر_فوری_۵_دقیقه_ای_با_بیسگوییت_و_شیر_tolj.mp4/،،،،،،،،تایپ رو حالت خودکاره اشتباهات تایپی  خیلی زیاده و نادیده بگیرین،،،،،،،،،،https://uupload.ir/view/4_دسر_بدون_شیر_9m9y.mp4/

چرا تورو با مادرش یکی نکنه؟مادرش که بیشتر زحمتشو کشیده

نمیگمنکشیده چرا کشیده

ولی شوهر من اعتیاد داشت قبل اینکا من بیام تو زندگیش مادرشم ولش کرده بود همش تو خیابونا بود و رفیق بازی میکرد بعدها اومد گفت اره من از تو خوشم میاد منم فقط از رو انسانیت گفتم باشه که بتونم درستش بکنم از این منجلاب دراد که بقدری سختی کشیدم تا ترک کرد تا رفبقاشو گذاشت کنار جتی مادرش سر یچی کوچیک بیرونش میکرد از خونه !بعد ۳ سال دیدم واقعا وابستش شدم ک بعد ۴ سال ازدواج کردیم

مادرش نه عروسی ن طلایی ن سرویسی هیییچکادی نکرد برای ما

حتی وسایل خود همسرمو بهش فروخت که بیاره خونمون و ما بعد ۲ ۳ سال ازدواج هنوز داریم ماهانه پول وسایلشو میدیم!

تو مریضیامون تو نداریامون تو اخراجش از شرکت هیچوقت مادرش نبود !ولی برای پسر کوچیکش طلا میخده میره بیرون برای عروسی ک هنوز نیومده داره خونه میخره و من هنوز مستاجرم تو خونه ۴۰ متری

اگه جلو مادرش و به مادرش گفتهدیگه باید یه جوری بگه دل مادرش نشکنهولی برا زنش بخرهالبته کسی نمیخواد ب ...

اگه میخواست دل مادرش نشکنه کلا نباید این حرف و میزد، نه اینکه پای خانومش و مادر خانومشم بکشه وسط

دست خدا بالاترین دست هاست🌸

نه نمیده

خب مادرت اشتباه میکنه برای چنین دامادی ارزش قائل میشه.

فقط باید به دخترش ارزش بده

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

نمیگمنکشیده چرا کشیده ولی شوهر من اعتیاد داشت قبل اینکا من بیام تو زندگیش مادرشم ولش کرده بود همش تو ...

میفهمم که اذیتی و هیچی هم جبران محبت شما نیست اما خب اینا هیچی از ارزش اون مادر کم نمیکنه

اون زمانی که باید محبت میکرده کرده

خب مادرت اشتباه میکنه برای چنین دامادی ارزش قائل میشه.فقط باید به دخترش ارزش بده

خیلی میگم گوش نمیده میگه چون مادرش براش انجامنمیده من میکنم که حس بدی نگیره

تازه از شهریه دانشگاه گرفته تا وسایل خونهم مامان من میده

خیلی میگم گوش نمیده میگه چون مادرش براش انجامنمیده من میکنم که حس بدی نگیره تازه از شهریه دانشگاه گر ...

امیدوارم اخرش شوهرت پشیمون تون نکنه از این همه محبت

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم