2777
2789
عنوان

سوپ خوشمزه 🤧🥣

63 بازدید | 11 پست

ی سوپ خوش طعم و لعاب داره

میتونین موادو کم و زیاد کنین ب دلخواه

من برای چهارنفر میگم

اول 2تا هویج متوسط رو پوست گرفتم و 3تا سیب زمینی متوسط و 2حبه سیر درشت و 1پیاز کوچیک

همرو با ی استکان بلغور گندم و ی استکان جوپرک

با 4لیتر اب و 2تیکه چوب دارچین و 2 قاشق برنج گذاشتم 2ساعتی پخت

بعد هویج و سیب و پیاز و سیر رو جدا جدا له میکنی یا پوره باز ب اب سوپت اضافه میکنی

تیکه های دارچینم برمیداری

ی قاشق ارد رو تو اب سرد حل کنین بریزین تو سوپ

بعد بهش ابلیمو میزنی یکی دوقاشق و ادویه

بعد ی پیاز رو نگینی ریز خورد کن و تفت بده و 2قاشق رب بزن و ادویه رب ک خامیش رفت اضافه کن ب سوپت. این قسمت رو کساییک نباید چیزای تفت داده بخورن میتونن حذف کنن و بجاش رب فقط بزنن

میتونین شما کمی مرغم بزارین ابپز شه و ریش ریش کنین بهش اضافه کنین من حالم خوب نبود واقعا حوصلم نشد اینکارو بکنم

خلاصه بعد یکساعتی بهش اندازه 3تا قاشق سبزی اشی میزنین

بعد 7.8تا قارچ رو درشت خورد کنین و توی روغن داغ سرخ کنین بهش کمی ابلیمو و نمک بزنین ابشون دراومد بریزین تو سوپتون

و دراخر من دو مشت رشته سوپی یا ورمیشل زدم

و بعد نیمساعت اماده بود

من جو پوست کنده نداشتم وگرن ازاونم کمی میزدم

ب دلخواه ابلیمو و مواد و ادویه بزنین عزیزان

خیلی خوشمزه و لعاب دار میشه

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من تقریبا همین و میپزم، ولی سیب زمینی و دارچین نمیزنم و مرغم داخل خود سوپ میندازم، وقتی پخت درمیارم ریش ریش میکنم و برمیگردونم تو سوپ. چون سوپ غذاییه که معمولا برای مریض پخته میشه نباید و چیز سرخ کردنی داخلش داشته باشه، من پیاز و رنده میکنم میریزم توش و رب هم میریزم داخل موادش. خییییلی خوشمزه میشه

برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟

این همه برنجرشته ارد چه خبره خواهر این دیگه میشه سنگ نه لعاب

آره من به این ترکیب آرد و جو پرک نمیزنم، فقط بلغور جو و برنج نیم دونه.همون دوتا کاملا لعاب میندازه...بعدم سوپ غذاییه که باید لطیف باشه، خیلی خمیری و شفته جالب نیست

من تقریبا همین و میپزم، ولی سیب زمینی و دارچین نمیزنم و مرغم داخل خود سوپ میندازم، وقتی پخت درمیارم ...

اره نوش جان منم گفتم میتونین مرغ بزنین یا چیزدیگ

اره بخاطرهمین گفتم کسیک تفت دادنی براش خوب نیست نزنین 😂ولی خب خودم واقعا نمیتونم بدون پیاز سرخ شده و رب سرخ شده بخورم 🤧بااینک مریضم اه

اره نوش جان منم گفتم میتونین مرغ بزنین یا چیزدیگ اره بخاطرهمین گفتم کسیک تفت دادنی براش خوب نیست نزن ...

اصلا وقتی پخته میشه، معلوم نیست که تفت داده نشده. من حتی برای مهمونم اینجوری میپزم. پیاز رنده شده، خییییلی طعم بهتری به سوپ میده نسبت به پیازی که سرخ شده. مطمئن باش. ربهای کارخونه هم بوی خامی ندارن، بنابراین نیازی ام به تفت ندارن. ربهای خونگی رو حتما باید تفت داد

اصلا وقتی پخته میشه، معلوم نیست که تفت داده نشده. من حتی برای مهمونم اینجوری میپزم. پیاز رنده شده، خ ...

میدونی عزیزم من خیلی حساسم چطور بگم اصلا نمیتونم بیخیال باشم همه جور سوپیم پختم پیاز رنده شده و فلان ولی خب مزه خوبی نمیده

برای مهمونم پختم گفتم خوشمزس ها ولی خودم راضی نبودم

میدونی حالتم چطوریه مث وقتیک اب مزه یخچال میده یا مرغ مزه مرغ میده اینطوریم حساسم باب دلم نباشه نمیتونم بخورم