ی سوپ خوش طعم و لعاب داره
میتونین موادو کم و زیاد کنین ب دلخواه
من برای چهارنفر میگم
اول 2تا هویج متوسط رو پوست گرفتم و 3تا سیب زمینی متوسط و 2حبه سیر درشت و 1پیاز کوچیک
همرو با ی استکان بلغور گندم و ی استکان جوپرک
با 4لیتر اب و 2تیکه چوب دارچین و 2 قاشق برنج گذاشتم 2ساعتی پخت
بعد هویج و سیب و پیاز و سیر رو جدا جدا له میکنی یا پوره باز ب اب سوپت اضافه میکنی
تیکه های دارچینم برمیداری
ی قاشق ارد رو تو اب سرد حل کنین بریزین تو سوپ
بعد بهش ابلیمو میزنی یکی دوقاشق و ادویه
بعد ی پیاز رو نگینی ریز خورد کن و تفت بده و 2قاشق رب بزن و ادویه رب ک خامیش رفت اضافه کن ب سوپت. این قسمت رو کساییک نباید چیزای تفت داده بخورن میتونن حذف کنن و بجاش رب فقط بزنن
میتونین شما کمی مرغم بزارین ابپز شه و ریش ریش کنین بهش اضافه کنین من حالم خوب نبود واقعا حوصلم نشد اینکارو بکنم
خلاصه بعد یکساعتی بهش اندازه 3تا قاشق سبزی اشی میزنین
بعد 7.8تا قارچ رو درشت خورد کنین و توی روغن داغ سرخ کنین بهش کمی ابلیمو و نمک بزنین ابشون دراومد بریزین تو سوپتون
و دراخر من دو مشت رشته سوپی یا ورمیشل زدم
و بعد نیمساعت اماده بود
من جو پوست کنده نداشتم وگرن ازاونم کمی میزدم
ب دلخواه ابلیمو و مواد و ادویه بزنین عزیزان
خیلی خوشمزه و لعاب دار میشه