2777
2789
عنوان

دلم نمیادبرای خودم خرج کنم

97 بازدید | 12 پست

من ازصب تا۴سرکارم.حدود۱۹سال.الان خونه و ماشین دارم البته خیلی معمولی و متوسط.سرمایه کارم هم مال خودم.ولی دلم نمیادبرای خودم پول خرج کنم.همش درحال پول جمع کردن و حتی خرج برای دیگران هستم.به خودم می رسه انقددودوتامیکنم اخرشم پول یه طوری از دستم درمیره.تازگیامادرم تشویق کردم بره فیش حج بهره.وبه ثبت نام کاروان نرسیدو۴۰گرم طلافروخت وبعدحدود۱۰روزکه خریدحدود۱۲۰میلیون ضررکرد.من براش جبران کردم وپول دادم تاطلاهاش بیادسرجاش..ولی الان بعدمدتهاعروسی دعوتم دلم نمیادبرم مش بزنم...

نمیدونم چون به سختی پول درآوردم خسیس شدم یاکلاچراانگیزه ای ندارم که خیلی شیک وبه روزباشم

منو ب سرپرستی بپذیر🙏🏿

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چون به خودت ارزش قائل نیستی لیاقت خودت نمیدونی که برا خودت پول خرج کنی ولی برا دیگران اماده خرج کردنی ، پس شما خسیس نیستین فقط خودتون رو بی ارزش میدونید که لایق پولی که خودتون در میارن نمیدونین

حتما چون خیلی تلاش کردی فکر میکنی نباید از دستت بره ولی برای خانوادهت خرج میکنی چون هدفت حس خوب اوناست که بدست میاری.

الان دیگه قبول کن که به نقطهی امن زندگیت رسیدی. یه مبلغ معقولی هرماه پسانداز کن که لازمت شد داشته باشی، بقیه رو با خیال راحت خرج کن وبگو این همه زحمت کشیدم نوش جانم. یواش یواش برات عادی میشه.

درنظر بگیر وقتی مُردی قرار نیست پول و خونه و ماشین و طلا رو با خودت داخل قبر ببری و میرسه به خانواده و اطرافیانت

پس برا خودت ارزش قائل شو و تا زنده ای خودت ازشون استفاده کن

🌜 بانوی ماه در دل عالیجناب شب 🌌

حتما چون خیلی تلاش کردی فکر میکنی نباید از دستت بره ولی برای خانوادهت خرج میکنی چون هدفت حس خوب اونا ...

دقیقاهمینه.برای مادرم مانتوجواهردوزی خریدم ۵میلیون.ولی دلم نمیاد۵۰۰تومان شلوار برای خودم بخرم.نمیدونم چه چیزی درونم منعم میکنه و دلم میسوزه،همون پول نمیفهمم کجاغیب میشه و پس اندازهم نمیشه که دل آدم خوش باشه

دقیقاهمینه.برای مادرم مانتوجواهردوزی خریدم ۵میلیون.ولی دلم نمیاد۵۰۰تومان شلوار برای خودم بخرم.نمیدون ...

هر ماه بیست درصد حقوقت(یا یه درصدی که صلاح میدونی) رو طلا بخر که خیالت از پسانداز راحت باشه دیگه بقیهشو عشق و حال کن.

برای مامانت میخری چون از ذوق مامانت خوشحال میشی و حس مفید بودن میکنی. شاید خودت رفت و آمدی نداری یا جایی نمیری که برات مهم باشه از دل و دماغ افتادی آره؟

هر ماه بیست درصد حقوقت(یا یه درصدی که صلاح میدونی) رو طلا بخر که خیالت از پسانداز راحت باشه دیگه بقی ...

تفاقامانانم،ذوق نمیکنه،و تازه غرهم میزنه که چراتومثل دخترخالهات،شیک نیستی،به خودت نمیرسی،ولی بقول شماخودم احساس خوبی دارم که براش خرج کنم.من هرروزصب تاعصرسرکارمیرم ودرحددورهمی هرماهی یکبارخونه فامیل میریم

تفاقامانانم،ذوق نمیکنه،و تازه غرهم میزنه که چراتومثل دخترخالهات،شیک نیستی،به خودت نمیرسی،ولی بقول شم ...

آهان. خب پس باید یواش یواش به خرج کردن عادت کنی. پولیه که با زحمت بدست اومده الان فقط لذتشو ببر. خونه و ماشین هم داری که نگران آینده نباشی. چندبار که لذت خرج کردن برای خودتو بچشی دیگه بیخیال نمیشی