2777
2789
عنوان

اونایی که مثل من دیر به بلوغ عقلی رسیدن یا کسیو میشناسن بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 155 بازدید | 28 پست
وای اره من هی چی میبینم خدا این هوش اجتماعی و هوش هیجانیم منو خیلی کم داده. شاااید هوش ریاصیم خوب ب ...

آره جبران میکنه

هوش آدم به دلایل مختلفی کم میشه

مثلا سردی

مثلا زیاد حرف زدن یا خواب زیاد

مثلا گناه و نا امیدی و احساس گناه زیاد

خیلی چیزا هست حتی شنیدی خوندن نوشته رو قبر نگاه کردن به بدن و اونجای لخت یکی خخخ ببخشیدا البته ماها که نمیکنیم از اینکارا

البته سروکله زدن مدام با آدمای خنگول هم هوش آدمو کم میکنه چون بری محیط بدجنس خودتم تیز میشی نمیدونم واقعا من خودم همینم تازه قبل پریود و حینش هم خنگ تر از همیشمم

ولش کن دنیا به آدمای خنگول مهربون هم نیاز داره الکی گردن خدا نندازم🥲💓ولی خب تجربم ثابت کرده هرجا عقلم ترسیده ولی تلاشمو کردم، برام جبران کرده چون میدونسته دیگه عقلم جلوتر نمیره . حالا یا خودم گناه کردم عقلم کم شده یا از اول کم بوده.توئم نا امید نباش

البته میدونی ما اگه درست استعداد یابی بشیم توی یه کار خاص نابغه ایم. من توی هنرو نقاشی عالیم. آدمایی مثل ما توی هنر محشرن چون هنره که از خلاقیت و چیزلی متفاوت یه چیز باشکوه میسازه

اگ ساده لوحی نه تو کار نه تو ازدواجت موفق نمیشی مردم ساده نیستن رحم هم ندارن همه مردم دنیا حتی مهاجرت کنی ساده باشی پدرتو درمیارن

به حرف ورفتار ادما دقت کن گول نخور ظاهر بین نباش حقتو بخواه از اول

رابطه یطرفه رو ادامه نده همه روابط دوطرفه ان

گول ادمای زبونبازو چاپلوس و دورو رو نخور نزار با وعده و وعید دروغی ازت سواستفاده کنن عمل و رفتارشونو ببین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره جبران میکنههوش آدم به دلایل مختلفی کم میشهمثلا سردیمثلا زیاد حرف زدن یا خواب زیادمثلا گناه و نا ...

وای عاشقتم میگی خدا خودش درست میکنه چون میدونه عقلم نمیرسه😭😂

برای منم هر چی دارم از خودشه بخدا خودم هیچی نیستم

۱۴۰۴/۷/۲۵

اگ ساده لوحی نه تو کار نه تو ازدواجت موفق نمیشی مردم ساده نیستن رحم هم ندارن همه مردم دنیا حتی مهاجر ...

خب چجوری باید حسش کنم درکش کنم سوء استفاده رو من تا جلوی روم گولم نزنن نمیفهمم.

نمیدونم چطور از این خنگی و ساده لوحی دربیام و زرنگ شم

۱۴۰۴/۷/۲۵

خب چجوری باید حسش کنم درکش کنم سوء استفاده رو من تا جلوی روم گولم نزنن نمیفهمم.نمیدونم چطور از این خ ...

چرا اینجوری شدی محیط کار اجتماع بقیرو ندیدی

خواخر برادراتم شبیه خودتن

بعدها ازدواج کردی با شوهرو خانواده شوهر میخوای چکار کنی هزار بلا سرت میارن از سادگیت اخرشم تو ادم بدومقصر میشی

خب چجوری باید حسش کنم درکش کنم سوء استفاده رو من تا جلوی روم گولم نزنن نمیفهمم.نمیدونم چطور از این خ ...

خجالتی نباش دقت کن ادمای پررو و زبون دار که بلدن حقشونو بگیرن موفق میشن

ادمای موفق و معروف اصلا ادمای ساده ایی نیستن خیلیم پررو و زبوندارن

اخه با مقایسه با بقیه متوجه میشم.ادم اگه خوبه باید قدرت بدی داشته باشه ولی خوبی رو انتخاب کنه ولی من ...

ببین این تویی ، حالا چه خوب چه بد

نمیتونی خودتو خیلی تغییر بدی ،نمیتونی تبدیل بشی به گرگ

تغییر ممکن ولی شرط و شروط داره، محیطتو تغییر بدی آدمهای دور و برتو تغییر بدی، اون موقع نه خیلی ولی بازم تغییر میکنی، لحنت بده بشین کتاب بخون ، از چت جی پی تی کمک بگیر فیلمهای انگیزشی ببین ، با آدمهای جدید آشنا بشو ، بعد ی مدت تغییر تو خودت میبینیی

چون عاقبت کار جهان نیستی است انگار که نیستی تا هستی خوش باش
وای عاشقتم میگی خدا خودش درست میکنه چون میدونه عقلم نمیرسه😭😂برای منم هر چی دارم از خودشه بخدا خودم ...

آره خخخ😁🤣بوس بهت

من خیلی دوستت دارم اتفاقا مردمو با قلب مهربونت جذب میکنی 💓💓

من تیکه پرونیو نمیفهمم

یعنی طرف تیکه میندازه من نمیفهمم بعد خب اون منتظر اثر اون حرفش رو منه ولی خب من خنگم

بعد باعث میشه طرف واضح فوشم بده🤣🤣🤣 خیلی بده همه چیزو با شدت از طرف مردم دریافت میکنم چون خنگم و یه اشاره سطحیو نمیفهمم🤣🤣🤣🤣🤣

چرا اینجوری شدی محیط کار اجتماع بقیرو ندیدی خواخر برادراتم شبیه خودتنبعدها ازدواج کردی با شوهرو خانو ...

خب مامانمم همینه خیلی ساده ست.

بودم تو اجتماع ولی کم. اشنا و فامیل زیاد نداریم رفت و امدمون هم هخیلی کمه.

گاهی میرم نگاه میکنم خیلی گیجم نسبت به بقیه

۱۴۰۴/۷/۲۵

خجالتی نباش دقت کن ادمای پررو و زبون دار که بلدن حقشونو بگیرن موفق میشن ادمای موفق و معروف اصلا ادما ...

خب ذاتمو که نمیتونم تغییر بدم🙂🙂🙂

وقتی الگویی نداشتم پدرم مادرم ساده ن منم از اونا یادگرفتم

۱۴۰۴/۷/۲۵

ببین این تویی ، حالا چه خوب چه بد نمیتونی خودتو خیلی تغییر بدی ،نمیتونی تبدیل بشی به گرگتغییر ممکن و ...

محیط تاثیر داره ولی نمیدونم چجوری محیطمو تغییر بدم دانشگاه نمیرم دیگه نمیدونم چجوری تغییر بدم محیطمو

۱۴۰۴/۷/۲۵

من تیکه پرونیو نمیفهمم یعنی طرف تیکه میندازه من نمیفهمم بعد خب اون منتظر اثر اون حرفش رو منه ولی خب ...

وای دقیقا منم مثل منگولا زل میزنم بعصیا فک میکنن من زرنگم فهمیدم ولی به روی خودم نمیارم😂 نمیدونن من اصلا نگرفتممم

۱۴۰۴/۷/۲۵