2777
2789

من تو هر سنی که باشم حس میکنم از همسنام یکم دیرتر به بلوغ عقلی میرسم. مثلا چیزایی که خیلی تو زندگی اهمیتی ندارن برام مهمن و چیزایی که مهمن رو بی توجه ول کردم.

خیلیا هستن ماشاءالله از بچگی زبر و زرنگن. میدونن کی چیو بگن چه رفتاری کجا خوبه کی باید عجله کنن و اهمیت بدن کی قراره اروم باشن.

ازرش های زندگیشونو انگار از اول میدونن.

یسریا هستن که تو زندگی فقط به مادیات اهمیت میدن و نمیخوان هم خیلی وارد عمق بشن اونا رو گله ای نیست. ولی من خیلی به خدا دعا میکنم حقیقت زندگیو بهم نشون بده ولی بازم حس میکنم عقلم کمه اصلا توانایی پردازشش رو نداره.

۱۴۰۴/۷/۲۵

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دهنت سرویس🤣🤣🤣 عقلت کمه چیه چرا خود تخریبی میکنی🤣🤣🤣

همه آدمها که یکسان نیستند یکی تو سی سالگی بالغ میشه یکی تو ۲۰ سالگی پخته است، خودت راه خودتو برو با بقیه چکار داری

چون عاقبت کار جهان نیستی است انگار که نیستی تا هستی خوش باش
عزیزم،برنامه گنج حضور رو ببینهم باعث میشه به خدا نزدیک شی و هم اخلاقت بهتر میشه.

اخه به برنامه نیست ذات آدم باید زبر و زرنگ باشه.

دیدی یسری وقتا دعوایی چیزی میشه یه نفر حتی اگه حق خودشم باشه کاری میکنه شر بخوابه یا حرفی میزنه رف اروم بشه؟

اونوقت من مثل احمقا داد و بیداد اوضاع رو خیلی بدت میکنم جوری که همه میمونن چجوری منو آروم کنن. بعدشم میبینم حرفایی زدم که نباید.

یا با اشنایی فامیلی حرف میزنم حرفای نسنجیده م خیلی بیشتر از سنجیده م هست پس سعی میکنم بیشتر ساکت باشم

۱۴۰۴/۷/۲۵

عقلت کم نیست فقط با همسن هات طرز فکرت فرق داره منم اینطوریم الان همه ی همسن هان دوست دارن زود ۱۸ رو رد کنن و بزرگ شن ولی من حالم از بزرگ شدن بهم میخوره دلم میخواد برگردم به گذشته یا اصا توی همبن سن بمونم💔

اخه به برنامه نیست ذات آدم باید زبر و زرنگ باشه.دیدی یسری وقتا دعوایی چیزی میشه یه نفر حتی اگه حق خو ...

منم اینجوری هستم عزیزم

مادرپدرمون هم از ما بدترن ما باز به پله بالاتریم 🥲عیبی نداره خدا میدونه چی خلق کرده اون قسمت خنگولیمون رو جبران میکنه غمت نباشه

گرچه خودمم دلم خونه از خودم

اخه به برنامه نیست ذات آدم باید زبر و زرنگ باشه.دیدی یسری وقتا دعوایی چیزی میشه یه نفر حتی اگه حق خو ...

وای بخدا این برنامه همینارو یادت میده،

منم همینجوری بودم،اینقد بیش از اندازه شوخی میکردم یا یهو سر کوچیک ترین چیزا قهر میکردم که آدمای خوب زندگیم میرفتن و همه ی انرژی منفی ها میومدن تو زندگیم

ولی این برنامه خیلی برام معجزه کرده تا الان و به خدا هم نزدیکتر شدم

من حال خودمم ندارم مشتی.

دهنت سرویس🤣🤣🤣 عقلت کمه چیه چرا خود تخریبی میکنی🤣🤣🤣همه آدمها که یکسان نیستند یکی تو سی سالگی با ...

اخه با مقایسه با بقیه متوجه میشم.

ادم اگه خوبه باید قدرت بدی داشته باشه ولی خوبی رو انتخاب کنه ولی من قدرت بدی ندارم.

بعضیا جوری سیاست بازن زندگیشون راحت میگذره اطرافیانشون رو با حرفای خوب خوشحال میکنن ول من دلم پاکه و حرفام تلخ چون سایست ندارم.

هی میگفتم شاید بزرگتر بشم یاد بگیرم عقل بگیرم ولی هر چی نگاه میکنم حد اقل یه ۵ سالی سن عقلیم کمه😐

۲۷ سالمه ولی مثل ۲۲ ساله ها هستم

چون مامانم و بابام و پدر بزرگ مادر بزرگم ساده هستن.

۱۴۰۴/۷/۲۵

منم اینجوری هستم عزیزممادرپدرمون هم از ما بدترن ما باز به پله بالاتریم 🥲عیبی نداره خدا میدونه چی خل ...

وای اره من هی چی میبینم خدا این هوش اجتماعی و هوش هیجانیم منو خیلی کم داده. شاااید هوش ریاصیم خوب باشه ولی بدرد نمیخوره. هوش ریاصی تا ۱۷ سالگی بدرد ادم میخوره از اون ببعد ادم باید هوش کلی داشته باشه.

هعی چی بگم خواهر

۱۴۰۴/۷/۲۵

واقعا؟مرسی حتما میبینم

اسی پستات رو خوندم به نظرم همین که به این مورد واقفی ومیدونی صد پله از خیلیا جلوتری بعضیارو دیدی چطوری ادعا بزرگی وعقل کلی میکنن مخصوصا بچه سال های اینجا یه جوری شاخ وشونه میکشن وبقیه رو تحقیر میکنن انگار خودشون علامه ی دهرن ،دانشگاه رفتی ؟شاغلی ؟چون هرچی تو اجتماع باشی با آدم های بیشتری معاشرت کنی شاید اوایل اذیت شی ومورد سواستفاده قرار بگیری اما کم کم دستت میاد زرنگی وسیاست و..

بعضی از کاربرای اینجا چنان شهرت تواین سایت بهشون مزه کرده که برای شاخ بودن ازتهمت وتوهین وتحقیر بقیه ی کاربرا هیچی کم نمیذارن ،عزیزانم اینجا چندتا تاپیک میره پربازدیدوپربازدید شدن یه کاربر جاشمارو تنگ نمیکنه واین دنیا بااون عظمت به هیچ کس وفانکرد چه برسه به این سایت زیاد با این تعریف وتمجید بچه دبیرستانیا هوا برتون نداره خبری نیست ،باباشما خیلی لاکچرین اصلا به این سایت وکاربرا نیازی ندارین😄 ...اگه از یه جایی به بعد دیگه ریپلای نکردم بدون متوجه شدم که بحثمون بی فایدس🤍