2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ردمی نوت دوازده اس هیچی اتفاقی براش نیفتاد

برای من یازده هس بعد یکی ع دوستام یازده پرو بود بروزرسانی کرد گوشیش سوخت

منم خیلی دلم میخاد بروز کنم اما میترسم مث گوشیه دوستم شه

من redmi note 12S دارم

میخوام بروز رسانی کنم تا ۳۰ درصد میره همونجا میمونه دیگه بیشتر نمیشه نمیدونمچیکارش کنم

میگن۴گیگ نت میخواد تا بروزرسانی بشه

تو باز خواهی گشت .... مهربان تر از همیشه؛.                                  در شبی از تاریخ که                                                         این عشق دیگر نبضی نخواهد داشت....                          تایپکای قبل از ۱۴۰۴/۶/۲۰ متعلق به من نیست و گردن نمیگیرم😂🙂

برای من یازده هس بعد یکی ع دوستام یازده پرو بود بروزرسانی کرد گوشیش سوختمنم خیلی دلم میخاد بروز کنم ...

نترس بروزرسانی کن هیچی نمیشه اگه خیلی میترسی نکن همینجوری استفاده کن

در میان این همه غوغا و شر ،عشق یعنی کاهش رنج بشر ⛧

نترس بروزرسانی کن هیچی نمیشه اگه خیلی میترسی نکن همینجوری استفاده کن

دوباره یجا شنیدم میگن باتری خراب باشه نباید این کارو کرد برای منم 88درصد باتریم خوبه بنظرتون باتریمم خرابه یا ن؟

برای من یازده هس بعد یکی ع دوستام یازده پرو بود بروزرسانی کرد گوشیش سوختمنم خیلی دلم میخاد بروز کنم ...

ردمی نوت۱۲

هزار بار بروزرسانی کردم هیچی نشده

همه از مرگ میترسن، من از جمله‌ی «بسته ی شما رو به پایان است»🫤😐

دوباره یجا شنیدم میگن باتری خراب باشه نباید این کارو کرد برای منم 88درصد باتریم خوبه بنظرتون باتریمم ...

نه باتریت خوبه اما اگه میترسی نکن همینجوری استفاده کن

در میان این همه غوغا و شر ،عشق یعنی کاهش رنج بشر ⛧

سلام و علیکوم .هر وقت خود گوشی اعلام میکنه بروز رسانی میکنم

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

من redmi note 12S دارم میخوام بروز رسانی کنم تا ۳۰ درصد میره همونجا میمونه دیگه بیشتر نمیشه نمیدونمچ ...

باید از وای فای استفاده کنی بعد ۳۰درصد قطره چکونی میره بالا

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

پسر خواهرشوهرم بروز کزرد گوشیش خاموش شد ، فرستادن تهران نمایندگی بعد از یک ماه بهش تحویل داد ، نمیسوزه خاموش میشه ، من گوشیمو خریدم موبایل فروشه گفت تا جایی که میتونی بروز نکن

کاربری هفتمم هست😑😑کاربر قدیمی هستم...برای سربه راه شدن همسرم صلوات میفرستین؟ ...خدایا شادی رو نصیب زنان سرزمینم کن...به امید روزی که اشک شوق از چشمام بیاد برای رسیدن به آرزوهام