2777
2789
عنوان

یه عکس گرفتم با گوشی دوازده سال پیش

306 بازدید | 18 پست

از تو انباری پیدا کردم گوشی رو زدم شارژ به زور 😂😂

بعد یدونه عکس گرفتم کیفیتش از گوشی الانم بهتر بود🤣🤣

سامسونگ قدیمیا اصن محشرن

البته ک تغییر کردم فهمیدم لیاقتم خیلی بیشتر از این حرفاست..

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من یه هواوی داشتم کیفیت دوربینش انقدر خوب بود..از محصوللتم عکس میگرفتم میذاشتم پیجم،دوستام میگفتن دو ...

کاش برگردیم قدیم😂😂

شدید😂😂

یکی برام عکس فرستاده بود ، کیفیت عکسه خیلی خوب بود ، گفتم گوشیت چیه ، گفت که سامسونگ قدیمی :) اونوقت من که تازه گوشیم و گرفتم همچین کیفیتی ندارع...

سعی کنیم با همدیگه حتی المقدور درست صحبت کنیم :) دنیا خیلی بی ارزش تر از این حرفاست...

کاش خودتم یکم کیفیت داشتی مثل گوشی قدیمیت پلاسسس تو سایت زنونه نبودی🤣🤣🤣

کیــم نبلِر کیــم نَچکِــر💜✌🏿قد کشیدن های ما پاداش جان فرسودن است. 🌱این روزا میگذره دلم آروم میگیره یه روزی میرسم به اون روزی که میخوام✨(۱۴٠۳/۶/۵)امیدوار برای رسیدن به آرزوها⚖️🎓(۱۴۰۴/۸/۲۷)

یکی برام عکس فرستاده بود ، کیفیت عکسه خیلی خوب بود ، گفتم گوشیت چیه ، گفت که سامسونگ قدیمی :) اونوقت ...

سامسونگ محشر بود هنوزم هست 😂

کاش خودتم یکم کیفیت داشتی مثل گوشی قدیمیت پلاسسس تو سایت زنونه نبودی🤣🤣🤣

خیلی سنگین بود😂👌

(آقایون لطفا شعور داشته باشید درخواست دوستی ندید🚫)     با خیلیا بخند ولی به هیچکدوم اعتماد نکن! 🍃      من حسابم ز همه مردم این شهر  جداست  / من امیدم به خدا بعد خدا  هم به خداست ❤️