2777
2789
عنوان

شما بودین چکار میکردین

187 بازدید | 33 پست

من زیاد اهل رنگ مو نیستم

کم پیش میاد اما الان هوس کردم به لایت ۶۰ درصد دربیاره واسم . موهام هم پر و بلند میگه حدود ۸/۹ تومن میشه.

نمیدونم ارزش داره یا نه....

پول کمی نیست

درآمدم ماهی حدود ۳۰ هست ولی همش قسط دارم چیز زیادی نمیمونه واسم

برای من پولش خیلی زیاده

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیرم بدار برای دل خودت و همسرت...

مهم حس قشنگیه که خودت و همسرت می گیرین.

گلنار ینی شکوفه درخت انار ما به گویش محلی خودمون به درخت انار میگم نار وخب انار فقط تنها میوه مورد علاقه منه، برای اسم مستعارم گذاشتم گلنار 🥳

منم درامدم مثل شما

گاهی انجام میدم عاشق تنوعم و خیلیم بهم میاد

قیمتیم ک گفته خوبه به نسبت بقیه جاها

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯