2777
2789

خیانت کرد اونم بااشنا

ابرومو برد پیش همه حرفای خصوصی زندگیمو گف پنج تاهم حرف روش گزاش گفت زنم فلانه بهم محبت نمیکنه فلان همش ب دروغ . پیش بابام خاس پاشه منو بزنه .رفتم یماه قهر امد با قیافه و افاده اصن ببخشید نگف گف من ب اصرار خاهرم امدم اینجا ببرمت 💔منم چون بچم خونه مامانم اذیت بود و مامانم گف برو امدم از اونروز زندگیو برام جهنم تر کرده بی دلیل داد میزنه حرف نمیزنه هرچی میگم میگه بتوچه و اینحرفا هیچ احترامی نمیزاره قهرم کنم خرجی نمیده

قهر نکن

بچه رو بده بهش

طلاق بگیر

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    

دیگه همینه بمونی تا اخر عمرت وضعت همینه

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیتونم از بچه بگذرم

تجربه ثابت کرده بچه هم اخر میشه یکی مثل باباش

این وسط فقط عمر و جوونی تو تباه میشه

خوددانی

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    
مادر شدی؟نمیتونم از بچم بگذرم

بله سالهاست که مادرم، و از جون و دل هم براشون مایه گذاشتم ولی اگر شرایط شما رو داشتم به هیچ وجه با همچین مردی نمی موندم، اشتباه محضه و آخرش پشیمونی.

بچه ها بهونه ن واس سرپوش گذاشتن رو عزت نفس پایین ما، اسمشم میذاریم فداکاری مادرانه،

همین بچه بعدها بهت میگه چرا ولش نکردی این مردو بری؟