2777
2789

خالم مامان بزرگم شهرستانن خونه هاشون بغل همه همه خرج مامان بزرگم با مامانمه ینی خالم بره نون بخره برای خودشون میگه بیست سی تونن بزن برم براش نون بخرم در این حد خودشم معلمه شوهرشم بازاریه

مگه مامان تو تنها بچشه

فقط 16 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دیگه هرکسی با توجه به شخصیت و شعورش رفتار میکنه فقط کاش آدم تو پیری از نظر مالی محتاج بچه هاش نشه که اینطور سر پول ندادن حرف پیش بیاد

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

لابد با خودش میگه کاراش، با من خرجش با شما باشه نمیشه هم کاراش، با خاله باشه هم خرجش

نه بابا میگم خونش بغل دستشه یه سر نمیزنه شوهرش دخترش سرکارن این خونه تنها میمونه ولی نمیره پیش مامان بزرگم

نه بابا میگم خونش بغل دستشه یه سر نمیزنه شوهرش دخترش سرکارن این خونه تنها میمونه ولی نمیره پیش ماما ...

یعنی فقققط نون میخره برا مادر بزرگتون

قطعا کاراشو میکنه و الا ی تونم مادر بزرگترین خودش میخریددیگه