2777
2789

اومدن خونمون سربزنن پسره و بابا مامانش بعد من نمیدونستم که میان دیگه تا اومدم آماده بشم یه ده دقیقه طول کشید دیدم از اونور بابام داد میزنه هییییییی بیا بیروووون نکنه رفتی گوسفند بچرونییی هووووی... که دیگه سریع رفتم سلام دادم نشستم هیچی دیگه مامان پسره هم تیکه انداخت برو بخواب برو برو

بنظرتون با این اخلاق بابام که به جای اینکه به بچه اش ارزش بده ارزششو کم میکنه چیکار باید کرد؟

از صبح دارم گریه میکنم منی که اینقدر احترام گذاشتم هر مهمونی میاد آخرش اینجوری باید آبروم بره.😔😔

مامانم میگه اینا دیگه نمیان هر کی ام اومده گفته تو سردی میمونی رو دستمون هیچکس به خوشگلی نگاه نمیکنه تو بی معرفتی زود نمیای سلام کنی...

من اگه چنددقیقه دیر میام تا لحظه آخر میشینم پیش مهمون بدرقه اشم میکنم اینه دست مزدم دیگه باید چیکار کنم کاش میمردم

مگه خواستگار سرزده میاد؟!

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شیرین کاری بابات به کنار ، سرزده اومدن یعنی؟ خب حق داشتی به خودت برسی یه کم

‿︵‿︵‿   ♡ تاجے ام ♛ ‿︵‿︵‿جانی دپ، از اون‌ور دنیا، انگشتری با نماد فروهر دستش می‌کنه،نمادی که ریشه‌های هزاران ساله تاریخ ایران رو نشون می‌ده و جهان بهش احترام می‌ذاره…🙂اما این‌ور، خودِ ایرانی در رسانه ملی، به همان تاریخی که اصالت و عظمتش قرن‌هاست زبانزد دنیاست، سنگ پرتاب می‌کنه!💔🤦🏻‍♂️از خودی میخوریم همیشه

چقدر خانوادت بی درکن ..ب نظرم با ملایمت با بابات صحبت کن و بگو این کارات خیلی زشته ارزش من و خودتو میاره پایین .. از این ب بعدم سعی کن کسی خواست بیاد از قبل اماده باشی

تویی که داری امضا‌مو میبینی، خیلی خوشگل و نازیییی بوس به فرق سرت 🦖🤍  

چقدر بابات بیشعوره

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    
سخته💔من درکت میکنم هیچ کار اشتباهی انجام ندادی تو

ممنون عزیزم دلم خیلی گرفته به مامانم میگم من چی کم دارم که اینجوری میگید میگه تو همون طوری با لباس تو خونه بیا بشین پیش مهمون دوساعت به خودت میرسی مردم نمیگن خوشگله میرم آبروتو میبرن هیچکس برات نمیاد...

خستم از این افکار پوسیده کاش تموم میشد😔😔

تو کار اشتباهی نکردی رفتار پدرت بیار زشت و زننده بود این ب کنار رفتار خاستگار و مادرش ک زشت سر زده میرن بهرحال ادم ممکن سر وضعش بد ونامرتب باشه لباسش مناسب اون جمع نباشه دیگ تو خونه خودش بوده راحت پوشش اصلا توجهی نکن ادما میخوای بیعقلی خودشونو بندازن گردن تو ک مقصری

بگو به دیر اومدن زود اومدن نیست به احترامیه که شما بهممیزارید به خدا پسر از همون اول نگاه میکنه خانواده چطور به دخترشون رفتار میکنن همون طوری رفتار میکنه بگو منم دیر اومدم شما که بزرگترید باید یه جور رفتار کنید اون اصصصلا نفهمه اصلا مادره نباید بهدخودش اجازه بده تیکه بندازه

رفتار پدرت واقعا برام وحشتناک و غیرقابل هضم بود اصن نمیدونم چی میشه گفت

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯